Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

u-dimension rm-v41

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

u-dimension rm-v41

Witam,

wiec posiadam w/w wzmacniacz, problem jest tego typu od czasu do czasy bywa że odcina mi lewy "strone" pod dwa kanały mam podpięty przód , pozostałe dwa w mostku na suba.Co najlepsze pomaga czasem gdy wzmocnienie na radiu podkręcę na maksimum zaczyna działać lecz nie zawsze to pomaga, wysyłałem do essy po gwarancji (ale powiedzieli że zrobią w ramach) napisali że został wymieniony przedwzmacniacz... gdy podłączyłem niby ok ale po paru godzinach wszystko powróciło, po otworzeniu okazało się że były poprawione zimne luty... sam też już sprawdziłem czy niema takowych. Nie wiem czego się czepić.Aha przewody i radio sprawdzone
    DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

czyli wymieniles radio na inne i sprawdziles ze to nie wina radia?

Skomentuj

Wyślij to spowrotem do Jurka to ci poprawi
      Napisz, ze nadal cos jest nie tak

To bardzo dobre wzmacniacze sa

Przerabiany był nawet pre w jednym i oddzialany panel i przenoszony w inne miejsce
      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
        czyli wymieniles radio na inne i sprawdziles ze to nie wina radia?
        tak radio jest sprawne.

---------- Post dodany o 22:39 ---------- Poprzedni post o 19:52 ----------

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
        Przerabiany był nawet pre w jednym i oddzialany panel i przenoszony w inne miejsce
        tak widziałem ten projekt, szkoda za akurat w moim coś się uszkodziło... jeśli wszystko działa nie mam zastrzeżeń do wzmaka.
        DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

Nie jesteś pierwszy, który ma problemy z tym wzmacniaczem. Mój był dwa razy w serwisie i nie umieli go naprawić. Ponoć wymieniona była płyta główna, choć w to nie wierzę. Puszczały luty na sygnałówkach, na portach zasilających (ruszały się). Widać nie przyłożyli się do wykonania.

Skomentuj

Czaruję...
          X