Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Panel wzmacniacza do subwoofera - pomórzcie w wyborze

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Panel wzmacniacza do subwoofera - pomórzcie w wyborze

Mam na ukończeniu już drugi w historii mojego DIY Audio subwoofer i pomyślałem aby pokazać co potrafii ten subwoofer przydałby się jakiś pożądny wzmaniacz. Co myśłicie o tym panelu: http://allegro.pl/show_item.php?item=37922716 , może ktoś z Was słyszał jak to chodzi, możecie mi też podać inne adresy gdzie można kupić gotowe panele wzmacniaczy ponieważ jeśli chodzi o elektronike to jestem zielony i raczej sobie wzmacniacza nie zrobie.
    Z góry dzięki

www.subwoofery.pl

to chyba ta sama firma i cena tez podobna. układ zmontowany na standardowym tda7294 wiec na początek jak znalazł.

Skomentuj

Pojedyńczy tda7294 i 120 wat sin :))))))))))- chyba zasilany pod siłą:P.
      Sporo cenią sobie tę kostkę.Jeśli to z trafem to z bólem ujdzie jeśli nie masz ochoty się bawić.Ale jeśli bez trafa to pogadaj z ludzmi z forum może wyjdzie cię taniej.
      pozdro

Skomentuj

WItam:)
        Ja mam podobne pytanie, tylko w stylu gdzie mozna dostać podobne wzmacniacze do suba, tylko ciapke tańsze:) mam suba na CW1202C i nie mam do niego wzmaka ani filtru, i pomyślałem ze było by fajnie kupić cosik takiego, a poza tym wyglada to dośc ładnie i profesionalnie, sam próbowałem zrobić cosik takiego, ale zrobiłem dwie konstrukcje i bnie cosik nie chodza, a sa zrobione dokładnie wg wzoru, nie wiem co sie dzieje, ale juz (jak narzie) mam dosyć myslenia o tym, ja chce uruchomić tego suba:) byłbym wdzieczny za jaieś linki:) Nie zalezy mi na dodaktowych wyjsciach na głośniki w panetu, bez bajerów:) bede baaardzo wdzieczny:)
        Pozdro for @ll:)

Skomentuj

A kiedy będzie w końcu działać "sprzedam" na stronce?bo ja niedługo też bedę chiał cuś takiego zakupic

Skomentuj

ja również się zastanawiam nad tym panelem i chciałbym wiedzieć czy warto go kupować? jak ktoś to ma to niech się wypowie :)

Skomentuj

Jeśli to z trafem to z bólem ujdzie jeśli nie masz ochoty się bawić.Ale jeśli bez trafa to pogadaj z ludzmi z forum może wyjdzie cię taniej.
              A jak nie taniej to i tak lepiej

Skomentuj

Moc sie jak najbardziej zgadza,tyle że muzyczna :)
                Nie pieniądze,nie wzmak.Nie dał bym tyle za niego bo nic sobą nie reprezentuje ciekawego.Lepiej kupić jakiś mocniejszy kit i resztę samemu dorobić.
                PZDR

Skomentuj

Dla tda muzyczna to jakieś 180 wat,ale b.interesująca i przydatna wg mnie jest moc sin.
                  Tak jak głośniki które kiedyś ogłądałem,wielkie zamieszanie na rynku bo w końcu,w miarę dostepne cenowo/samochodowe suby chyba JBL na 80 %/, pojawiły się głosniki 1500 wat,tyle że sin miały 250 czy 275 wat-nie pamietam dokładnie.
                  Jeśli nabywca sugeruje się mocą wzmaka jaki ma np. 1600 wat wat First Austria lub inne ostro naciągnięte, to nie uszkodzi głosnika ale z jakością też się pożegna.
                  Ale gorzej ma klient który wie jakiego ma wzmaka,jakiej mocy sin np. 400 wat sin i nabierze się na opis mocy głośnika.Dupa zbita
                  pozdro

Skomentuj

Czaruję...
                  X