Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

montaż Audio w Sejcento

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Nie chce mi się wdawać w tą dyskusję i czytać wszystkich kłótni. Dziedzina, która zwie się akustyką nie kieruje sie schematami. Wszystko zależy od słuchacza jego upodobań muzyki jakiej słucha i etc. Według mnie najważniejszy jest dobry przód, a póżniej o tyle się myśli. Ja słucham techno i montowałbym tam suba mimo tego że to małe auto. Dla dźwięku nie ma wielkiej różnicy czy to golf czy cienias w zakrsie małych f. Ale jeżeli słuchas klasyki to wydaje mi się, że nie musisz mieć tam bass makera:). A to co mówił kolega pracujący w car audio to ma troszkę racji. Do jakiej firmy byś nie poszedł nie będą ci proponować współosówek na tył jak nie masz nic w bagażniku.
    Pozdro:)

Skomentuj

podjąłem decyzje - umberto, zauważ ze w TE auto miało nie iśc wogóle kasy na audio itp, w fabrycznych miejscach niema zadnych głośników wiec niema co wymieniac tylko wstawić nowe, , z tego co mi sięwydaje to te mejsca przednie sa takie dupne że niewarto tam chyba wogóle nic pakowac no ale jednak ebdzie trzeba chociazby umieścic cośco na radyjku samym sie nie rozleci ... ingerencja w drzwi odpada bo jak mówiłem to NIEMOJE auto i niemam zamiaru w nim nic przerabiac, jak bede miał kiedyswłąsne i kase na sprzecik to wtedy nawet do ciebie wpadne po pomoc w robocie ale teraz bede chyba musiał sie zadowolic przodami i tyłem w półce ... żeby tylko nikt z parkingu mi tego nie zapier... :/ no dobra decyzja podjęta, bedzie tył i przód ale

jakie przetworniki, niemoge sie na to radjo zdecydowac, patrze ceny 600-800 złoty blaupunkty na alegro chodza takie co w sklepiej od 1200-2400 zł :| warto pchać sie w takie cośczy jak używane to lepiej tansze, jeszcze sie skonczy ze jakiegoś mediona kupie jak to mi ktoś polecał :P

ps. powtórze sie że koleś ma w tipo , przód (denny ) i tył w mare i przyznam że jak dla mnieto gra fajnie, bo mi niezalezy na super jakości ale na raczej dyskotece samochodowej :P co moze sie wydac mało audiofilskie i zaraz ktoś mi powie żebym se lw na calym pasmie podłączyłale niechozi o to poprostu lubie mieć dźwiek calym pomieszczeniu jak to na baletach jest i niewazne skad leci :)

pozdro dla tych co w jakiś sposób pomogli i tych co jeszcze bardzej namieszali

Skomentuj

Czaruję...
      X