Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Wykonywanie wzmakow na zlecenie

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

A ja bym się spytał ile by mogło wynieść złożenie PA300 ? Mam mostek TDA i chodzi pod cw1202c i troche nie wyrabia przy większej głośności. Moduł (koncówki itd.) +transformator z zasilaniem +jakiś potencjometr głośności. Najlepiej jakby wszystko było na płytce gotowe do podłączenia ?!

Pozdrawiam
    Tomasz Budzyński

Skomentuj

pisalem ze u igoda 640 pln bylo teraz nie wiem...300w mial

Skomentuj

Witam!
        Też jestem zainteresowany modułem na tranzystorach, przydałoby się 200 wat z regulacjami w jakiejś obudowie (na dyskotekę do GDN-38-300-4-AE)Pozd.

Skomentuj

Tutaj masz schemat, jak ci to ktos zlozy to chalpe z fundamentami roz..

http://www.ds10.agh.edu.pl/~szycha/20kW.GIF
          i-AMP ,i-PSU, i-SMPS, i-KTO TAM WIE CO JESZCZE
          https://www.facebook.com/IAMP-260036317687611/

Skomentuj

Siema mam jeszcze takie pytanie (niechce mi sie zakladac nowego posta ) [Da sie zrobic 2.1 ze zwyklego stereo ??:>] z Gory dzieki :P

Skomentuj

Wszystko sie da. A 2.1 ze zwyklego stereo to bardzo prosta sprawa.
              Dolaczasz do zestawu stereo subwofer aktywny i masz wymarzone 2.1

Skomentuj

Jakby co to bawie wzmakami wiekszej mocy i jak ktos cos chce mocniejszego niz 2xTDA 7294 niech pisze GG 7552954

Skomentuj

irek
                  gratulacje - calkowity ROTFL

Skomentuj

irek pytalem powaznie ??;/ to ze ty sie dobrze na tym znasz nie musi oznaczac ze wszyscy sie znaja :)

Skomentuj

borys może by i rozwaliło, ale ten wzmak na moje oko nie ma "nawet" 10kW.

Skomentuj

a ja ponawiam swojego posta:

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=38546005

Wzmacniacz, filtr, automatyka na procku, trafo oraz okablowanie - ok400zł

co do "małej" mocy autor mi odpisał:

Te 100W które podaje to wartość RMS czyli moc ciągła. W połączenu z faktem, że ten wzmacniacz w rzeczywistości te częstotliwości przenosi (większość wzmacniaczy tylko w teorii) oraz ma doskonałą odpowiedz impulsową i wydajność prądową powoduje to że nic więcej nie trzeba (sprawdzone w praktyce). Z tego co poczytałem to ten głośnik ma moc max. 150W więc ile chciałbyś mu podać ;-) Uwierz mi, że jak będziesz chciał sobie "flaki rwać" to napewno Ci na to pozwoli a prócz tego zaoferuje Ci bas wysokiej jakości. No chyba że chcesz nagłaśniać stadion ;-) to wymiękam.

a wiec jeśli nie znajde nic innego to sie zdecyduje , a może jeszcze coś znajde??

a i chodzi o wzmak do sls-10

Skomentuj

Czaruję...
                        X