Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Wzmacniacz

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Wzmacniacz

Witam wszystkich serdecznie mam do was wszystkich pyttanie na elektronice nie znam sie zbyt dobrze a chcem zrobic subwoofer i potrzebuje do niego wzmacniacz czy ktos z was moglby zobaczyc i pomoc mi wybrac odpowiedni, tani wzmacniacz ze strony jabela

Jak mocny potrzebujesz wzmacniacz, do jakiego głośnika?

Skomentuj

przepraszam za tak dlugi czas odpowiedzi myslalem o glosniku Tonsil GDN 20/80/2 chyba ze zaproponujecie cos lepszego w cenie do 130 zl ! i jezeli moglbym prosic o orientacyjny koszt budowy wzmacniacza.

Skomentuj

jak co tomi tez by sie jakis wzmak do tego głośnika przydał

Skomentuj

Do tego glosniczka proponuje wzmacniacz 60-70W w rms. Dobrzesie tu sprawdzi tda7294 lub lm3886. Do tego filtr dolnoprzepustowy (ja preferuje trzeci rzad bo drugi jak na moje ucho za slabo tlumi) i subsonic. Z cena mozna sie spokojnie zmiescic ponizej 200zl(jak sie nie bedziesz rozrzucal). Ale ja jak zaczalem swirowac to wyszlo mnie te 200

Skomentuj

a co sadzicie o takim glosniku do subwoofera http://www.stx.pl/index.php?vMenu=2&...=0&vSubPage=61 i moze wogole ktos mi wytlumaczy dlaczego ceny na stxie sa takie niskie i czy te glosniki sa cena/jakosc okej
            Dobrzesie tu sprawdzi tda7294 lub lm3886. Do tego filtr dolnoprzepustowy
            a czy moge prosic o jakies schematy, czy mzoe sa gdzies na forum
            A moze polecicie mi jakis zestaw typu jabel

Skomentuj

Podaj maila to ci przesle kiedys przy okazji.

Skomentuj

Podaj maila to ci przesle kiedys przy okazji.
                tobi223@wp.pl

Skomentuj

Czaruję...
                X