Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

proszę o pomoc w budowie wzmacniacza na LM3886

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

proszę o pomoc w budowie wzmacniacza na LM3886

Cześć, znalazłem dokumentacje obiecującej końcówki i chciałbym żebyście mi trochę pomogli przy budowie, fajnie by było gdyby powstała z tego następna popularna końcówka forumowa.
    link do całej dokumentacji w paczce rar: http://320volt.com/wp-content/upload...plifikator.rar

A na początek, pytanie co sądzicie o samej pcb, czy dałoby się coś w niej poprawić? Ścieżki wydają się mi wąskie...

Masz zbyteczne te kostki? Prawde mówiąc to nie jest nic nadzwyczajnego. Sam mam lm4780 czyli to samo tylko stereo i slabsze, pierwszy lepszy wzmacniacz z forum typu bg1, uni amp, zbig 3.0, bg7 bije go na głowę.

Skomentuj

Z paru wzmacniaczy jakie sprawdziłem (z czego najbardziej zawiodłem się na uniampie i yamaha ax-900, a chodzi o barwę) najbardziej podobał mi się gainclone. Tylko teraz potrzebuję więcej mocy. Wydam na niego pewnie z 1,5k zł, ale wiem czego się spodziewać i że się nie zawiodę.

Skomentuj

No to w takim razie buduj, plytka wyglada dosc poprawnie. Ścieżki sa ok.

Skomentuj

Witam
          Kolego Vinylkillsmp3 masz może projekt tego wzmacniacza w eagle razem z PCB?

Skomentuj

Czaruję...
          X