Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Skąd pochodzi Alphard??

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Skąd pochodzi Alphard??

Tak jak w temacie i czy to jest dobra firma??Za odp THX narka

Hmm... to by sie chyba do off topic nadawało

Skomentuj

z Chin. Nie dotykać.

Skomentuj

alphardow sie nie poleca . Ewentualnie CW inne serie są dobre na popielniczki jeszcze LW800 to słaby głośnik ale na pierwszą konstrukcję ..

Skomentuj

skąd pochodzi?? to proste... jest obie fabryka w chinach, która wyprodukuje głośniki z jakim tylko chcesz napisem :) wystarczy ubić interes ze skośnookimi i już można sprowadzać głośniki do Polski. Marek takich jak Alfred jest co najmniej kilka, wszystkie do siebie podobne i wszystkie do dupy.
          LW800 to przeżytek... teraz króluje rodzimy GDN 22-120-8 SC - tani i dobry

Skomentuj

gdzies na elektrodzie kiedys znalazle linka do strony electronic cos tam, ktora produkowala te glosniki, ale nie jako alphardy, ta naklejke gdzies pozniej dostawaly:)

Skomentuj

dzieki za odpowiedzi

Skomentuj

A wiecie że coś takiego jak ALPHARD nie istnieje.To tylko nazwa europejska żeby sie sprzedały.Prawdziwa firma to Xiung Electronics czy podobnie.Zobaczcie tylko jakie głośniki maja w ofercie o których polska nie słyszała !!!!.

Twierdzenie że alphard to gówno jest błędne.Każdy głośnik jest inny i nawety alphard ma dobre modele !.

Skomentuj

Strona to:http://www.e-xinghui.com/

Skomentuj

a ja slyszalem ze oni produkujq dibeisi

Skomentuj

Apharad czy jakos tak .... trz przyznac niezle wzornictwo , maja bardzo ladne te glosniczki ale nie o to chodzi ;] jak ktos tam napisal ze seria cw jest dobra to noramline z krzesla spadlem !! ja go za darmo bym nie bral ... ;] uwazam ze ta firma jest strasznie smieszna pomimo tego kupil bym (a jestem bardzo wybredny ;] ) serie z tej strony http://allegro.pl/show_item.php?item=40102455
                      czyli SW !!!!!! to taki super market co wszystko ma ... ;]

Skomentuj

a ja widziałem cos takiego? chyba sie nie znacie... :-)
                        Załączone pliki

Skomentuj

nadzik, ojojoj!!!Toć to syf jak diabli,nic sobą nie reprezentuje!CW go zjada na śniadanie.Toto to jest dobre do tekturowej tuby dla głuchoniemych(czyt.dresów).
                          PZDR

Skomentuj

nadzik przecież ktos mierzył kiedyś tą serie i on mają ponizej 80 db wogóle nie słychac tylko widac dużo :)

Skomentuj

Ale takie firmy są potrzebne-dzięki nim można poeksperymentować nie tylko z teoretycznymi obudowami,a także można odkryć co mozna zmienić w samym głośniku by stworzyć nowy..lepszy.PS:Uwielbiam kosze i magnesy chińskich głośniczków-resztę się zmienia i od razu głośnik nadający sie do użytku,bo zaraz po zakupie to nie bardzo :)

Skomentuj

a co ci nie pasuje w CW?? wyglad fakt ale Sw nie jest lepszy... a pod wszystkimi innymi wzgledami cw zabija sw

Skomentuj

Czaruję...
                                X