Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

poszukuje schematu

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

poszukuje schematu

Panowie jest sprawa poszujuje schematu wzmachola z tej stronki http://www.carton.glt.pl/
    dokładnie chodzi mi o płytke drukowana i montażowa i o spis elementów. Chcem go sobie zrobić dlatego że jest tam tak mało elementów to po pierwsze a po drugie jest tak przejżyście. Więc jak ktos ma to prosiłbym z góry dzięki. Aha nie mówicie że mam sobie kupić i już ja chcem to zrobić. Dzięki.

Schemat,z opisanymi elementami tam jest.A płytki niedostaniesz bo ktoś ją zaprojektował i na tym zarabia.

Skomentuj

A czy ktos oczywiście jakby komuś sie chciało mógłby mi zaprojektować ta płytke i zamieścić tutaj wszyscy napewno byliby zadowoleni.

Skomentuj

to jest kit norda elektronika dla TDA7294 bodajże NE013 i NE022. Pozdrawiam

Skomentuj

Witam.
          Płytke znajdziesz na www.elektroda.pl
          Pozdrawiam!!!

Skomentuj

Jest tak banalna że powinienneś ja sam zaprojektować bez żadnego problemu.

Skomentuj

popak20...daj linka do tej płytki. pozdrawiam

Skomentuj

Prosze :-)

Skomentuj

ze sie tak wyraze to ta plytka jest delikatnie skopana. zrobilem ten zestawik tak jak jest na schemacie ale niestety. nie sprostalo to moim oczekiwaniom. po przejrzeniu paru innych postow stanelo na kicie AVT-2149. gra jak do tej pory najlepiej.

Skomentuj

rowniez potwierdzam ze ten schemat jest zly!

mialem go zrobionego, wogule basu nie bylo i slabe wzmocnienie, unitra glosniej grala
                    po zrobieniu z kitu avt ukladu na tej samej kostce, gralo to jak trzeba

Skomentuj

Hehehe ten kit AVT-2149 to PRZEDWZMACNIACZ Z AUTOMATYKĄ !!!! :-) a nie wzmak:-)
                      zobaczcie [g:306a5b1cd5]AVT-2149[/g:306a5b1cd5] :-)

http://www.cyfronika.com.pl/kityAVT/avt2149.htm

Skomentuj

Czaruję...
                      X