Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

wzmacniacz TEAC A-R650

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

wzmacniacz TEAC A-R650

witam wszystkich serdecznie i zwracam się z pytaniem, czy jest sens wymiany w tytułowym sprzęcie zwykłych, czyli fabrycznych gniazd głośnikowych na jakieś lepsze, pozłacane z wejściem bananowym? wzmak współpracuje z kolumnami Quadral ASCENT20 na kablach MIT Treminator. Jeśli odpowiedź brzmi "tak" to, czy znacie kogoś z Warszawy zajmującego się tego typu przeróbkami? z góry bardzo dziękuję za pomoc - Mariusz

Przecież one są na banany. Jakościowo chcesz lepsze?

Skomentuj

Zamieszczone przez Micwoj Zobacz posta
      Przecież one są na banany. Jakościowo chcesz lepsze?
      no tak, trochę się rozpędziłem z tymi bananami :rolleyes: oczywiście chodziło mi o lepsze jakościowo...ma to w ogóle jakikolwiek sens przy tej klasie sprzętu? dodam jeszcze tylko, że głównym źródłem dźwięku będzie Marantz CD6005

Skomentuj

Zamieszczone przez paralelizm Zobacz posta
        ma to w ogóle jakikolwiek sens przy tej klasie sprzętu?
        Raczej nie.
        Jak masz ochotę to lepiej sam sobie przerób. Otwórz, zobacz jakie mocowanie i kup na allegro jakieś fajniejsze.

Skomentuj

ok, dzięki :) a w którym dziale i pod jakim hasłem na allegro szukać?

Skomentuj

http://allegro.pl/listing/listing.ph...niazdo%20banan (Gniazdo banan)

Skomentuj

ja bym nie kombinował, lepiej nie będzie grało.

Skomentuj

Jak masz inny wzmacniacz (może lampę ) i chcesz szybko zmieniać to tak ma to sens.

Skomentuj

dziękuję za rady :)

Skomentuj

nie żebym odradzał, ale jak dobry przekrój (mm2) i mocno dokręcisz to powierzchnia styku pewnie jest nie mniejsza jak w bananie

Skomentuj

Czaruję...
                    X