Jak nie chce Ci się użyć pomocy wujka Google to kup w serwisie instrukcję obsługi
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Połączenie dźwięku przestrzennego
Collapse
X
-
Zamieszczone przez Pteterycz Zobacz posta
Tylko za chwilę okaże się , że człowiek nie kuma żadnego z języków
A guglać zwyczajnie mu się nie chce , łatwiej zarejestrować się na forum :)
Skomentuj
-
Shizo
Zamieszczone przez Vsx417 Zobacz postaZauważyłem że przy teście t. Ton powinny pokolei szumiec wszystkie głośniki a tak nie jest bo niektórzy szumi centralny i jeden ten mały ta satelitka
Nie masz jakiegoś kumpla co używa kina domowego - podłączył by Ci to i sprawdził w 5min ?
Skomentuj
-
Właśnie nie mam nikogo znajomego we Wroclawiu co by miał kino. Może faktycznie coś nie tak z kablami jest. Ale to i tak nie rozwiązuje mojego problemu z przestrzennym dźwiękiem
- - - - - aktualizacja - - - - -
Aktualnie mam tak podłączone czincz od dekodera idzie do amplitunera do wtyku dvd/ld i funkcja taką sama na wyświetlaczu i działaja tylko dwie kolumny
Skomentuj
-
Shizo
Nie ma dźwięku przestrzennego bo z telewizora czy dekodera upc rzadko o ile wogóle jest dźwięk wielokanalowy 5.1. Chyba że w amplitunerze wybierzesz jakiś tryb uprzestrzenniajacy stereo do 5.1 na przykład dolby pro logiczne wtedy musisz usłyszeć dźwięk wielokanalowy. Odpal sobie w amplitunerze zwykle radio FM i ustaw tryb dolby pro logic a zagrają wszystkie.kolumny
Skomentuj
Skomentuj