Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Potrzebuję nauczyciela/mentora/przewodnika w świecie pomiarów głośników. Moja pierwsza konstytucja

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Potrzebuję nauczyciela/mentora/przewodnika w świecie pomiarów głośników. Moja pierwsza konstytucja

Witam.

Zdecydowalem się zbudować kolumny troche według swojego projektu(o nim chwilę później) i potrzebuję kogoś, kto poprowadziłby mnie i wytłumaczył wszystkie zawiłości związane z pomiarem głośników od początku do końca (oprogramowanie, sprzęt itp).

Szukam kogoś o rozległym doświadczeniu i wiedzy, który zaproponuje mi różne rozwiązania (szukam jak najbardziej prostej drogi do celu, ale teĹź nie tej najdroĹźszej ) To mój pierwszy projekt DIY audio i potrzebuję kogoś kto wyrozumiale pomoże mi się z tym uporać, będzie dostępny często do kontaktu, no i nie boi się takowego wyzwania :)

To prosta dwurożna konstrukcja związana z modernizacją starych kolumn tonsila - wymieniam tweeter i w związku z tym potrzebuje zaprojektować nową zwrotnicę z niższą częstotliwością podziału; planuję uĹźyć optymalizacji lspCad do której potrzebuję pomiarów, ale juz na tym etapie całkowicie pogubiłem się w tym wszystkim(programy, mikrofony, inny sprzęt, kalibracja), więc ktoś musi mi pomóc się z tym ogarnąć :)

Za dobrą pomoc oczywiście należy się wynagrodzenie
    Zainteresowane i chętne osoby proszę o kontakt pw lub e-mail jasioloza@gmail.com

Pozdrawiam
    Jan Łoziński
    Last edited by jasioloza; 09.07.2017, 13:40.

Na wszystkie pytania, które Ciebie nurtują znajdziesz odpowiedzi TU , na forum. Wystarczy odrobinę samozaparcia i chęci a wszystkiego się dowiesz
    marcinsywala.pl
    Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Zamieszczone przez jasioloza Zobacz posta
      Szukam kogoś o rozległym doświadczeniu i wiedzy, który zaproponuje mi różne rozwiązania (szukam jak najbardziej prostej drogi do celu, ale teĹź nie tej najdroĹźszej ) To mój pierwszy projekt DIY audio i potrzebuję kogoś kto wyrozumiale pomoże mi się z tym uporać, będzie dostępny często do kontaktu, no i nie boi się takowego wyzwania :)
      Dobre Pomożecie? Pomożemy Pisz Pan tutaj, zawsze ktoś coś podpowie.

Skomentuj

Czaruję...
      X