Kupiłem najtansza zwyczajna zwrotnice głosnikowa 3 drozna.Mam pytanie czy moge przylutowac kable w dowolnym miejscu na niej ???Bo jak bede chcial powiekszyc otwór to wjade z dziura na sciezke ??
Pozdro
ja niedawno musialem powiększyć otwory na płytce od zasilacza i spokojnie położyłem płytke na drewienku i na małych obrotach wiertłem 1,5mm powiekszyłem otwory potem przylutowałem piny skęcane i to nawet pożądnie wygląda a kabeli jasne możesz przylutować ale tylko żeby w odpowiednich miejscach
Po prostu rozwierć otwory pod kable wiertłem jak radzi kolega, albo lutuj je od spodu do miedzi. "Te miejsca" są po przeciwnej stronie płytki, patrz na oznaczenia na zwrotnicy i do tych pół miedzi w których są opisane otwory lutuj, jasne? Masz przecież wszystko opisane na rysunku który załączyłeś.
P.S. A te wykrzykniki w temacie są niepotrzeabne, to nie stadion X-lecia.
Ta badziewna zwrotnica to wg mnie do smieci sie bardziej nadaje niz do glosnikow.
150W HA HA HA pewnie by sie rozleciala przy takiej mocy.
Ciekawe co za idiota to produkuje.
>>NIE WSTAWIAC ZDJEC NA FORUM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
>>
>>LUDZIE uzywajcie Imageshack'a lub innych serwerow obrazkowych jesli chcecie >>miec forum bez przerw
>>
>>http://imageshack.us ----- to nie jest trudne
a tak wogole to ta zwrotnica jest kiepawa na max (a myslalem ze stx robi najgorsze), a podlaczac nalezy jak podano na samej zwrotnicy
mozesz gdzie sie da ale... na tym brazowym (tak jak tak to pokolorowales) i nie mozesz wyjsc za lnie (to takie wyrzniete...u ciebie czarna kreska) .... Ja tak robilem podobnie w zmaku gdy kawalek plytki sie ulamalo;/
Skomentuj