Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Co o tym myślicie czy warto kupić ?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Co o tym myślicie czy warto kupić ?

http://republika.pl/carton/strona/mo...gratda300.html co o tym sadzicie czy opłaca się to kupić miało by to być do peerlessa SLS 10 (i czy taki peerless to jest hi-end czy jeszcze nie?) i ile to ma faktycznie wat bo to nie jest chyba 7294 tylko 7293 i jaki do tego dac duzy radiator i zasilacz (trafo) aby maxymalnie wykorzystać wzm a nie spalił sie po 3 godzinach słuchania.
    Wszędzie był, wszytko widział, na wszystkim się zna...
    Wulgarny, przemądrzały to właśnie ja.

ej ja ci powiem ze ja z tym ziomkiem gadalem i on to prowadzi juz ze 2 - 3 lata !! wpozasiu koles dogadaj sie z nim !!

Skomentuj

bierz od Irka...

Skomentuj

Witam mam ten wzmacniacz.. jest na TDA 7294 i i zasilam go trafem 300W minimalnie powinieneś użyć do niego 250W trafo.
        Przy słuchaniu na "pół gwizdka" radiator (20cm/10cm/3,5cm głębokości) ciepły
        Pozdro.

Skomentuj

irka lepszy bo na jednej plytce masz jeszcze zasilacz i zalaczny regulowany filtr doloprzepustowy

Skomentuj

Na tej jest też zasilacz ale filtra nie ma :(

Skomentuj

A ten irek to widziałem schematy zamiescił a on to też sprzedaje i za ile i tez w mostu?
              Wszędzie był, wszytko widział, na wszystkim się zna...
              Wulgarny, przemądrzały to właśnie ja.

Skomentuj

Zamieszczone przez kondrax
                A ten irek to widziałem schematy zamiescił a on to też sprzedaje i za ile i tez w mostu?
                ehh....http://diyaudio.pl/forum/viewtopic.php?t=2897 i co, pewnie cały przeczytałeś i nic nie ma w nim? i pewnie nie ma czegoś takiego jak PW?...boshem ludzie ruszcie czasami szare komórki :|

Skomentuj

Czaruję...
                X