Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Dobry sposób na rozklejenie(...) click here, new wontek!!

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Dobry sposób na rozklejenie(...) click here, new wontek!!

jak w temacie,macie jakies propozycje ??

Rozwaliłem juz z 10 traf ,teraz mam takie ladne,do przetworki,
    moze jakis niemechamiczny sposób???

huh juz rozkleilem <mechanicznie>trafo dostało z młotka przez srubokret w miejsce łączenia rdzeniaaaa
    :)

Gotowanie w wodzie czasem wystarcza. A jak nie to do piekarnika. Mikrofalowki nie radze :)

Skomentuj

a co sie stanie w mikrofalowce :> niechce probowac :P

Skomentuj

W mikrofalówce to będą ładne fajerwerki

p.s. żeby się jakiś mądry nie znalazł i próbował coś takiego robić, bo można skończyć z zejściem śmiertelnym włącznie!!

Skomentuj

Wstaw talerz z taka zlota obwodka, a sie przekonasz, ale w mniejszej skali :).

Skomentuj

bezpieczne :> jak mialem smiecy po szynce to iskry byly noi mama w sreberku próbowała zagrzac ale sie nie udalo :P

Skomentuj

Proponuję niepotrzebną płytę CD na 2s do mikrofali.

Co do rdzenia, to u mnie gotowanie w wodzie nie pomogło. Piekarnik na max daje lepsze efekty. W ATXe są chyba ETD34, a trochę większe - ETD44 można dostać w sklepie coś za 4zł, także czasem nie warto się bawić.... no chyba, że masz ten problem co ja, sklep z małym asortymentem.

Skomentuj

Zepsuty zasilacz można mieć za 5zł a oprócz trafka jeszcze tyle radości radiatorki, szybkie diody, mosfety, kondensatorym, wentylator.

Skomentuj

Wooow promocje macie, u mnie po 15zł

Skomentuj

A na wolumenie sa te trafa ,ktos sie orientuje bo chyba słabo szukam??
                    ewentualnie moze znacie jakieś sklepy w:
                    Warszawie---Częstochowie---Katowicach---Tychach---Bielso-białej lub w Żywcu gdzie by mozna takie trafka nabyć???

Hoho daleko szukałem a blisko zanalazłem sa w AVT

Skomentuj

Czaruję...
                    X