tak, to prawda. Jednak zdecyduj się bo "moim zdaniem niema co kupować jakiś odjechanych tranów - no chyba że ma się zapendy audiofilskie - ale to i kabel zasilający musi być Hi-endowy bo inaczej tranzystory niezagrają :P" mnie rozdrażniło. To jest totalne napierdzialanie sięz ludzi którzy to słysza. Ja nie wiem jak to jest za przewodami zasilającymi , ale jak jeszcze nie bawiłem się w wymieniani IC i głośnikowych, czyli nie wiedziałem czy tak naprawde kable "grają" to nie gnoiłem ludzi , którzy uważali że grają. Teraz jużwiem że kable sygnałowe mają kolosalny wpływ na dzwięk.
A co do zależności moc---> liniowość to jest oczywiest że im bardzij "żyłuje" się tranzystor, tym ma on gorsze parametry przetwarzania liniowego. Wyjątkiem jest A klasa. Ale defakto Sankeny , bo o takie trany chodzi w poście sa jednymi z lepszych tranów do audio od dawien dawna, i nie zapowiada się żeby cośto zmieniło.
A co do zależności moc---> liniowość to jest oczywiest że im bardzij "żyłuje" się tranzystor, tym ma on gorsze parametry przetwarzania liniowego. Wyjątkiem jest A klasa. Ale defakto Sankeny , bo o takie trany chodzi w poście sa jednymi z lepszych tranów do audio od dawien dawna, i nie zapowiada się żeby cośto zmieniło.
Skomentuj