Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Zwrotnica Janbo F-4-130 POMOCY!!!

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zwrotnica Janbo F-4-130 POMOCY!!!

Witam mam problem ze zwrotnicą Jambo F-4-130 a mianowicie Poprostu nie wiem co gdzie podłączyć. (wystarczy że ktoś obeznany zaznaczy gdzie idzie plus i minus od głośnika oraz wejścia) Dzisiaj zakupiłem tą zwrotnice i glosnik STX 27/300/4/SS i mam zamiar zrobić z tego bubę samochodową ale to już później. Teraz chcialem sprawdzić czy wszystko działa żeby poźniej nie mieć żadnych problemów. Z góry dziękuję za pomoc. Tutaj zamieszczam linka do fotki tej zwrotnicy http://www.allegro.pl/show_item.php?item=75085444 taka jak ta tylko moja ma do 130 hz =]

Janbo dodaje legende do swoich opisow do zwrotek na karcie informacyjnej/gwarancyjnej
    ktora znajduje sie w kazdym pudelku wraz ze zwrotnica

Skomentuj

przeciez na plytce jest wyraznie napisane IN+ czylie wejscie ktoro podlacza sie do wzmanciacza i W+ czyli woofer ktoro podlacza sie do plusa glosnika, masa czyli minus jest wspolna i wystepuje pod oznaczeniem GND.

Wg mnie jednak zrobiles kiepski zakup bo do subwofera potrzebny jest wzmacniacz ktory zazwyczaj ma juz w sobie zwrotnice (filtr dolnoprzepustowy).

Skomentuj

oki wielkie dzieki za odpowiedz a ta zwrotnice kupilem na allegro =) razem z glosnikami i innymi pierdołkami i dlatego legendy nie mialem=) a pozatym narazie nie mam kasy żeby kupić taki wzmacniacz moze na wiosne hmmmm kto wie =)

Skomentuj

Czaruję...
        X