Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Wzmacniacz do STX 22 120W SC

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Wzmacniacz do STX 22 120W SC

Witam!
    Mam zamiar zrobic subwoofer na STX 22 120W SC, ale nie mam pojecia czym go zasilac, chcialbym kupic wzmacniacz (najlpeiej gotowy i na allegro), czy wzmaciacze samochodowe sie nadaja? np taki: http://www.allegro.pl/item92511748_4...urtownia_.html
    wzmacniacz nie musi byc koniecznie w obudowie ale wazne zeby to byl caly komplet gotowy do zlozenia i uruchomienia. no chyba ze sa jakies sklepy z takimi elementami, to moglbym kupic wszystko w jednym bo nie chce placic za przesylke tyle co za sam wzmaciacz.
    Pozdrawiam!

primo - jeśli wersja 4R to moduł tda od Irka, jeśli 8R to mostek tda też od Irka :)
    Wyślij Mu pw.
    secundo - n/c jeśli chodzi o tego vk...
    wogóle żal komentować coś takiego...

Skomentuj

aha czyli samochodowe odpadaja,
      a ile kosztuje ten modul Irka? czy to jest gotowy wzmacniacz do ktorego nic nie trzeba dokupowac?

Skomentuj

napisz PW do "Irek" to sie dowiesz.
        samochodowe nieodpadaja,do nich trzeba zasilacz,Takero chodzilo o to ze ten vk to jest poprostu shit.

Skomentuj

pojedyńczy tda - 63zł
          mostek tda - 120zl
          http://diyaudio.pl/forum/viewtopic.php?t=2897 - poczytaj sobie o nich dokładnie...
          Wg mnie jednak lepiej mieć wzmaka domowego w domu ;]

Skomentuj

Ja tez polecam konstrukcje Irka sam mam wzmaka jego konstrukcji na TDA.

Skomentuj

P.S jak będziesz robił tego suba to pamietaj o wielkim br, u mnie słychać szumy powietrza przy średnicy 7.2 cm. Dostaje 150 W, daje rade :)

Skomentuj

czy w razie gdyby przy pomiarze mocy okazało się że jest ona mocno zanizona moge oddać wzmacniacz i pokryje pan koszty przesyłki w dwie strony??
                rozumiem że powazna firma niepowinna obawiać się bo przeciez gwarantujecie jakość produktu

taką oto wiadkomość wysłałem do tego agenta ciekawe co odpowie :P

Skomentuj

i znowu sie zaczyna dobijanie ludzi z allegro

proponuje wziasc glosnik wersje 8 ohm do tego mostek od Irka jesli samemu niedasz rady zlozyc.

Skomentuj

Zamieszczone przez Sound Wave
                    czy w razie gdyby przy pomiarze mocy okazało się że jest ona mocno zanizona moge oddać wzmacniacz i pokryje pan koszty przesyłki w dwie strony??
                    rozumiem że powazna firma niepowinna obawiać się bo przeciez gwarantujecie jakość produktu

taką oto wiadkomość wysłałem do tego agenta ciekawe co odpowie :P

Sound Wave- odezwał się tamten koleś? Jestem ciekawy . Jak myślicie ten VK w mostku zagra lepiej niż jeden TDA1562Q?

Skomentuj

Czaruję...
                    X