Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Pomoc w doborze wzmacniacza

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Pomoc w doborze wzmacniacza

Witam
    potrzebuję porady w doborze panela do Subwoofera. Poszukuję czegoś o mocy choćby te 200w dla 8r i nie musi obsługiwać 4r. To na początek. Coś dobrej jakości. Szukam już kilka dni i zgłupiałem… I tutaj też moje pytanie czy opłaca się kupować hypex fa501 ? I o co tam chodzi z tymi filtrami dsp. Do działania wzmacniacza trzeba stworzyć takowy filtr przed jego odpaleniem, w dołączonej aplikacji. I tutaj mam też pytania. Nie znalazłem instrukcji w języku polskim a o dsp i takich filtrach nie wiem nic. Czy jest to skomplikowane i możliwe bez pomiarów itd ?

czy może jednak zwykły prosty panel tylko jaki ? Nic rozsądnego nie znalazłem. Planowałem kupić PA400 ale naczytałem się sporo negatywnych opinii.

Do takiego panela Hypexa podłączasz się kablem USB. Na komputerze masz aplikację. Filtry ustawiasz w formie konfigurowalnych bloczków logicznych. Jest to banalnie proste i daje bardzo duże możliwości.
    Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Czaruję...
    X