Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

WZMACNIACZ za 300zl - 400zl Doradźcie

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

WZMACNIACZ za 300zl - 400zl Doradźcie

szukam czegoś pod kolumny stereo... jak będzie Wzmak to dopiero wtedy bede robić kolumny więc nie pytajcie jakie mam czy cos.
    To tak; jak mówiłem coś w cenie 300-400zl
    zastanawiam sie nad DENON albo ONKYO ale wszystko biore pod uwage.
    wszelkie propozycje mile widziane, konkretne modele parametry itp... jesli macie jakis sprzet tej klasy to sie tu prosze pochwalic :P moze mnie zainteresuje

UniAmp ;]

Skomentuj

99% osob nie bedacych w temacie woli kupic cos firmowego niz skladac diy...

Skomentuj

michone słuchaj to nie jest dla mnie... szukam czegoś dla kumpla a on raczej nie bedzie chciał mieć wzmaka DIY. wiec nie krytykuj tej decyzji. (i jak by Cie to miało pocieszyć kolumny dla niego bede robić sam :P)
        Ja jestem własnie w trakcie budowy wzmacniacza dla siebie :P

Skomentuj

Zamieszczone przez otiz21
          michone słuchaj to nie jest dla mnie... szukam czegoś dla kumpla a on raczej nie bedzie chciał mieć wzmaka DIY. wiec nie krytykuj tej decyzji. (i jak by Cie to miało pocieszyć kolumny dla niego bede robić sam :P)
          Ja jestem własnie w trakcie budowy wzmacniacza dla siebie :P
          Naucz sie chlopcze czytac ze zrosumieniem... Takero napisal UNiAmp a ja napisalem odpowiedz do niego a nie do Ciebie... Tymbardziej temat jest tak sprecyzowany jak ulotki z biedronki...

Skomentuj

Naucz sie chlopcze czytac ze zrosumieniem... Takero napisal UNiAmp a ja napisalem odpowiedz do niego a nie do Ciebie... Tymbardziej temat jest tak sprecyzowany jak ulotki z biedronki...
            Widze ze tu są sami fajni kolesie...! Takie forum jest chyba po to zeby pomagać a nie tylko krytykowac! ale widze ze jak sie ma tu miano modera to mozna mówic sobie do ludzi "chlopcze" a nie koniecznie ten moder musi byc taki fajny i mądry

No dzieki bardzo za pomoc, ale mam nadzieje ze moze ktoś jeszcze coś napisze w Tym temacie niczym ulotka z biedronki bo jak ktoś chce to zrozumie o co mi chodzi! a jak nie rozumie to niech zapyta "dokladnie o to co by chcial wiedziec"

Skomentuj

http://www.audiostereo.pl/forum_wpisy.html?temat=13816

Skomentuj

Ja bym na twoim miejscu rozejrzał się na allegro. Sporo tam tego jest i na pewno coś byś wybrał. Mi osobiście podoba sie Technics SU 810 :grin:

Ne wiem jak to gra bo nie miałem jeszcze z tym styczności ale może--> TO <--

Skomentuj

krzyhoo9, Litości!

Skomentuj

hehekrzyhoo9, rozwaliles mnie tym cudem 5.1 a wracajac do tematu moze jakis NAD uzywka ?

Skomentuj

krzyhoo9, z tego 5.1 naprawdę byłaby ciekawa obudowa, trafo by się opchnęło, i wyszłoby się na swoje :-)

Skomentuj

upatrzylem cos takiego

http://allegro.pl/item189279742_harm...n_hk_6500.html

Skomentuj

wypatrzyłem sobie dwa wzmaki. Doradźcie i oceńcie co lepsze, który lepiej wziąć

DENON PMA 560
                          http://allegro.pl/item193634509_denon_pma_560.html

HARMAN KARDON HK6250
                          http://allegro.pl/item191747843_harm...on_hk6250.html

Skomentuj

http://allegro.pl/item193851573_pion...ny_wzmak_.html

Skomentuj

Ja od roku mam Technicsa SU-V500. Jak dla mnie gra swietnie.Jest to moj piaty wzmacniacz(wczesniej diora ws504b,unitra w304s,sansui au-3900,i pioneer sa-510).Jedynie do czego mozna go rownac,jezeli chodzi o moje poprzednie wzmaki to Diora.Co prawda jest ona mocniejesza ale wymieka na jokosci....

[ Dodano: 2007-05-09, 19:49 ]
                              Ja od roku mam Technicsa SU-V500. Jak dla mnie gra swietnie.Jest to moj piaty wzmacniacz(wczesniej diora ws504b,unitra w304s,sansui au-3900,i pioneer sa-510).Jedynie do czego mozna go rownac,jezeli chodzi o moje poprzednie wzmaki to Diora.Co prawda jest ona mocniejesza ale wymieka na jokosci....Jakby co jest on na sprzedaz.(pilot i pelna dokumentacja :mrgreen: )

Skomentuj

Jak su v500 gra dla cibei swietnie to ja panie dziekuję:) ten wzmka nie dawał rady nawet z 2xARN150 :)

Skomentuj

Czaruję...
                                X