Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

KD-S741R piszczy i sie nie zalacza

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

KD-S741R piszczy i sie nie zalacza

mam taki model radia JVC KD-S741R, problem jest taki - piszczalo podczas sluchania radia ale na CD bylo ok, natomiast teraz zalacza sie bez dzwieku a czasami po pewnym czasie gra piszczac coraz mocniej podczas dodawania gazu, czy to coc powaznego?? czy da sie to samemu naprawic?? czy wogole to sie oplaci naprawiac??

ja swego czasu też to miałem ale kumpel założył mi dodatkowy filtr i pomogło. to są zakłócenia z silnika ewentualnie znajdz inne zasilanie a jak to nie pomoże to tylko serwis powodzenia.

Skomentuj

oddalem juz do serwisu i czekam na telefon i wycene, do 100zl to naprawie a drozej to lepiej zakupic nowke radyjko :], zadziwil mnie tylko fakt ze rozkrecilem je i skrecilem i zaczelo dzialac :mrgreen: i dzialalo jeszcze przez wiele odpalen silnika i przygazowan, natomiast po nocy znow ten sam problem, jesli chodzi o zaklocenia z silnika to moze u mnie w passacie 1.6TD moga byc ale wczesniej radyjko bylo w hondzie prelude i tez piszczalo - wlozona zostala alpina i nie piszczy, u mnie poprzednie radyjko gralo ok (ale ukradli) potem gralo radyjko od kadeta (niestety ale nie mialo CD) i nie piszczalo, wiec tylko te ma ten feler

Skomentuj

Czaruję...
      X