tak jak w temacie.... bym był bardzo wdzięczny jak ktoś by mi zaprojektował zwrotnice do głośników GDN-30-200-8-AE + GDWT-18-200-8-PB
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
zwrotnica do GDN-30-200-8-AE + GDWT-18-200-8-PB. pomocy
Collapse
X
-
Zamieszczone przez takero2 kilo ?
sprawdzałeś jak to gra ?
GDWT sie nie spali, a zawsze coś dociągnie pasma, i tak jego brzmienie jest lepsze niż tego GDNa, Pasma lekko nałożą sie na siebie i tak nawet że nie bedzie wielkiej dziury w pasmie, pozatym mlodysuchy, i tak jej nie zauważy, dla niego to ma tylko grac... :wink:
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S.wasik1989, co mial znaczyc ten pierwszy rysunek??
zwrotke zeby tylko gralo :wink:
Zamieszczone przez Pawel S.a co do tych 2kHz to ile mocy wytrzymaly??;>
Tak że trudno je zajechać, mam je też razem z DAPem (glosnikiem) o mocy 300w przy 8ohmach i jeszcze grają na zwykłym kondzie :] Ale nie polecam tego, lepiej dolozyc 2 kond i cewke jak sie nie ma doświadczenia :wink:
Skomentuj
-
eee ? Ujarałeś ARZeta 70w ?
To chyba jakiś sinus musiał być bo moje żyją nawet po całonocnych imprezach z setką watów cały czas na clipie...
[ Dodano: 2007-12-18, 01:11 ]
to że grają jeszcze nic nie znaczy - można i piezaka dać i też będzie grał , pytanie jak grają , bo sama charka jest taka sobie.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez takeroeee ? Ujarałeś ARZeta 70w ?
I tak ten STX, to kaszana jak Tonsil, więc brzmienia mu nie zmienisz i tak, czy byś dał wyższy podział czy co i tak bedzie niemiłosiernie szeleścił :wink: ale lepsze to niż jakiś piezak.
Skomentuj
-
No coś koło tego... dałem na wzmaku tak żeby membrana nie latała jak szmata, cewka sie nie grzała, odciąłem crosem wszystko poniżej 50Hz, i sobie grało... poszedlem z panna, przyszedłem za pol godziny (mozliwe ze ktoś wiecej dał wtedy do garów, ale nie sądze, same "odpowiedzialne" osoby tam zostawiłem. Przyszedlem i grał sobie sam wysokotonowy.
Skomentuj
Skomentuj