Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Re Audio SR 12 - jak to gra?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Re Audio SR 12 - jak to gra?

Witam.Mam zamiar kupić ten sub i chciałbym usłyszeć o nim pare opinii.Głośnik chodziłby w skrzyni br tylko niewiem czy 12 w br da rade w szybkiej muzyce bo w hh powinno być przyjemnie.I mam jeszcze 400zł na wzmacniacz używany do tego głośnika.Może doradzicie coś?Z góry dzięki za pomoc

[ Dodano: 2010-08-18, 22:41 ]
    Mógłby mi ktoś pomóć?Bardzo proszę... :sad:

Hifonics Zeus ZXI 4000
    http://allegro.pl/item1194717973_hif...rms_warto.html
    tylko suba kup takiego 2x2 ohm bo wzmak jest stabilny do 4ohm i powino byc git :wink: ogólnie sam posiadam 4 suby Re audio i one wszystki swietnie graja a im drorzsze tym lepsze :wink: powinien podołac nawet przy szybszysz bitach :smile:

Skomentuj

Dziękuje za odpowiedz.Wpierw miałem na myśli SE 12 w br ale to podobno straszny muł

Skomentuj

Zamieszczone przez Bolesław1991
        Wpierw miałem na myśli SE 12 w br ale to podobno straszny muł
        i tu bys sie zdziwił ja mam 4 takie i jestem zadowolony 2x12"w Br i 2x10" w zamknietej i daje rade chodz przewznie słucham HH :wink:

Skomentuj

SE 12 w Br daje radę w szybkiej muzyce? A jak jest w closed,czy da rade mocno uderzyć basem w audi a6 sedan. Chodzi mi czy będzie słychać(czuć) mocny bass w środku

Skomentuj

Pewnie że będzie, ja mam e36 w sedanie i tam to jest problem z nagłośnieniem ale sie udało juz na jednej 12"było dobrze; a na dwóch to już całkiem chodzi chciałem cały bagaznik zabudować to dokupiłem jeszcze dwa tylko 10" teraz cały czas walczę z trzeszczącymi plastikami :wink

Polska trudny język? Zdecyduj się czy piszesz używając polskich znaków czy jednak nie. Mimo to, zdania zaczynamy z dużej litery i używamy znaków interpunkcyjnych. Cursor

Skomentuj

Więc wybór padł na SE 12.Tylko niewiem w jakiej skrzyni. :roll: .Planuję zrobic br i closed i zobaczyć w której spodoba mi się jego dzwięk.Dziękuję za pomoc.Pozdrawiam :smile:

Skomentuj

Czaruję...
              X