Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.
Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
10 projektów na 10 lecie diyaudio - 7/10 Kino domowe cz.1 Dayton RS150-8 + Seas 27tbfc/g efekty i central - projekt by Yoshi_80
Tak, jest to projekt, wiec chciałbym dostać wszystko na tacy.
Dalej nie będę z Tobą polemizował, bo jestem na to za głupi. Skończyłem ledwie 3 klasy podstawówki, dlatego wybacz, że obraziłem Cię swoim poziomem.
Słyszałem, że 2+2, to 22, ale to tylko pogłoski.
EOT Panie Nauczycielu.
Ktoś złożył te głośniki efektowe, miałem jakiś czas temu na rs180 i grało to całkiem przyzwoicie ale szukam czegoś małego co można na tyły dać wiszące na ścianie. Odległości między głośnikami ktoś ma czy przyjąć mniej więcej jak przy rs180 robiłem ?
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.