• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

100mm przetworniki do Cinquo

Reakcji
0
Zaczne od tego ze w gre wchodzi budrzetowka, nie mam ambicji klasc do starego czinkusia super sprzetu, ale fajnie byloby posluchac muzyki na znosnym dla uszu sprzecie.
Oryginalne maskownice z czinka niestety nie pozwalaja na montaz "wypuklych" glosnikow wiec fajnie by bylo jakby dopasowac glosniczek jednodrozny - czy sie da nie wiem bo CA sie malo interesuje.
Glosniczki zagraja pod radiem, moze w bagazniku wyladuje jakis mini subek, jesli nie to na basie beda prowizorycznie wspierane 16stkami ktore gdzies mi sie kurza.

n_omyzs, a co sie stalo z oryginalnymi tonsilami?
juz zawieszenie padlo?
jak cos lepszego to moze tang band?
a do bagaznika proponuje pod radio podlaczyc tonsil SUB-SAT 1.1 - sprawdzone juz lata temu ;)

To co siedzialo oryginalnie (przynajmniej od czasu kupna) to jakies pierdziaweczki 2W :).. Tangband moze i by sie sprawdzil ale ich przetworniki chyba nie sa dedykowane do pracy w ciezkich warunkach itd. Kupilbym jakies hertze czy cos dobrego ale ceny za pare zaczynaja sie od 150zł a to dla mnie za duzo. W aucie muza ma po prostu nie kroic mi uszu i wystarczy. Na razie mam jedynie glosniki w tylnej polce ktore chce wywalic stamtad z wiadomego powodu. :P

Powrót