• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

2 filmiki (konstrukcja pudla)

Reakcji
0
Jak w temacie ;] znalazlem dzisiaj 2 filmiki zrobione kiedys kamerka internetowa nie sa moze one jakiejs wspanialej jakosci ale dla ciekawosci mozna zobaczyc ;]

Jest to moja pierwsza konstrukcja jeszcze nie skonczona z braku czasu ale jak tylko skoncze umieszcze w dziale konstrukcje ( a ze nie skonczona to wlasnie dlatego umieszczam tutaj nowy temat zeby nie zasmiecac tamtego dzialu) ;] mam nadzieje ze jest to zgodne z prawem obowiazujacym na tym frum ;]

www.rav.eia.pl/sub/demontaz.avi
www.rav.eia.pl/sub/demontaz2.avi

od taka Ciekawostka ;] krecilem te filmy dla mojego kolegi ktory niestety mieszka spory kawalek ode mnie i nie mogl tego osoboscie zobaczyc ;]

moze i kontrukcja tandetna ale wlozylem w to duzo wysilku :P jak na poczatek niezle uwazam hehehe

pare sprostowan to cos co zobaczycie na kablu taki przelacznik to moj miekki start :P sub byl podlaczony pod tda lecz miekkiego jeszcze nie mialem ;] wiec postanowilem zrobic cos takiego ;] :D

co do BR to tez skopalem sprawe ;] bo przy kontrukcji obudowy zapomnialem o odlegloscia obowiazujacych wlasnie od scianek itp ;] ale nie jest najgorzej ;]

czy tylko mnie tak sie to wolno sciaga

[ Dodano: 2004-12-08, 23:28 ]
juz mam zastanawiem sie czy nie bolaly cie rence od wykrecania ty wkretow nie lepiej bylo urzyc wkretrki lub wiertarki ??

Powrót