A czemu akurat aluminium? Bo to jest chyba jeden z ostatnich głośników z rodziny 17 stek SBA, który bym wziął na średnicę
Ciekawe, ze nasze opinie sa zupelnie odmienne

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
A czemu akurat aluminium? Bo to jest chyba jeden z ostatnich głośników z rodziny 17 stek SBA, który bym wziął na średnicę
no to jak nic twarde membrany. Niedługo powinny być ceramiki mogą się okazać strzałem w 10 dla Ciebie w rozsądnej cenie w stosunku do bardzo drogich accutonów.Zalezy mi na tym, aby glosnik byl analityczny, mial niskie znieksztalcenia i nie mial swojego charakteru. Ma reprodukowac dzwiek, a nie go tworzyc po swojemu.
własnie z czasem może się okazać całkowicie odwrotnie. nauczyłem się tego projektując coraz to kolejne rożne projekty. Są projekty efekciarskie lub tzw. malujące dźwiękiem które robią wielkie WooW ale z czasem to własnie one zaczynają się nudzić. Bo inny projekt bardzo analityczny i purystyczny w pierwszej chwili nudny i płaski w odbiorze pozwoli ci usłyszeć w realizacjach nagrać coraz to nowe rzeczy ( pozwoli usłyszeć więcej a nie "mocniej" ) które kolumny efekciarskie zaciemniały swoim charakterem.Nie no nie wytrzymałbym z takim głośnikiem chyba długo .
no to jak nic twarde membrany. Niedługo powinny być ceramiki mogą się okazać strzałem w 10 dla Ciebie w rozsądnej cenie w stosunku do bardzo drogich accutonów.