Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
czyzby... ? :wink: totem mite... :lol:bart210 napisał:Obecnie nikt z nas nie składa kolumn, w których siedzą tylko głośniki Tonsila.
No może oprócz totem mite :smile:dolphin123 napisał:czyzby... ? :wink: totem mite... :lol:
nie powiedzialbym...mały661 napisał:Totemy będą trochę za słabe do mojego wzmacniacza.
Zniszczył bym te Tonsile. Mam 2x ARN150 i nie mam serca by potencjometrem pojechać wyżej niż na godzinę 10.dolphin123 napisał:nie powiedzialbym...mały661 napisał:Totemy będą trochę za słabe do mojego wzmacniacza.bedziesz mial kontrole nad tonsilami ale nie bedzie wcale za mocny zeby im wyrwac membrany czy cos..
Dokładnie tak. Ja nigdy nie katuję głośników, bo nie mam do tego serca i nie jestem sadystą hehe. Chyba głośniki traktuję jak coś, co ma w sobie jakiś pierwiastek duszy. Co do STX-ów to nie mogę jakoś się do nich przekonać. Poza tym do Wrześni mam blisko i głośniki odebrałbym osobiście. Po co dawać poczcie lub innemu kurierowi satysfakcję hehedolphin123 napisał:rozumiem ze chodzi Ci o to aby na odkreconej galce glosniki dalej dawaly rade bo tak chcesz sluchac muzyki ?
Zrob zestaw 3drog na stxach i spokoj. do tonsila specjalnie zwrotek nie ma
a ja po raz kolejny przyczepie sie do nazewnictwamały661 napisał:Mnie najbardziej interesował by na dole kultowy GDN 20/80 lub nowszy GDN 20/100.
juz tez mniej sie tego robi bo ceny glosnikow nie sa az tak rewelacyjne jak byly wczesniejdolphin123 napisał:totem mite...