• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

6cali do nubiry I

Reakcji
0
Witam szanownych kolegów forumowiczów.
Czy może ktoś z Was miał do czynienia z montażem 16cm glosnikow na przod do nubiry I?? NA razie zimno więc nic nie robię ale głośniczki mamw domku już i właśnie usłyszałem, że będę miał problem. Może mi ktoś to potwierdzić, bądź zaprzeczyć ??? :)
Pozdrawiam

Wiara Twa w człowieka jest zaiste wielka :))
Szukałem, znalazłem i... nic. Jedni piszą to inni sio. Dlatego zadałem pytanie tu. Jest nas tu nieporównanie więcej i bez obrazy dla użytkowników Daewoo (w końcu sam nim jestem LOL) poziom tamtego forum jest "nieco" niższy niż tego. I nie mam na myśli notorycznych błędów ortograficznych..

dedek77 napisał:
poziom tamtego forum jest "nieco" niższy niż tego
to normalne na kazdym forum motoryzacyjnym - przeciez nie od tego jest
niestety ja tutaj niepomoge bo jedyna nubira jaka znam nalezy do starszego uzytkownika wiec mi raczej nie pozwoli drzwi rozebrac

No to będę miał pole do popisu:))
Boli mnie jedno. jeśli będę zmuszony wysunąć tapicerkę do środka...
Ne widzę się w roli "tworzyciela" boczków. Estetycznych boczków

Powrót