• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

7.1 by Lobo

pokój właśnie jest głównym problemem bo mimo naprawde rekordowo małych wymiarów zestawu i niepozornego wyglądu zagrałby najlepiej w jakiś 20mkw ;]

no niestety mój pokój jest głównie "do mieszkania" więc właśnie dlatego kino jest małe ;]
i tanie ;]

a ja wroce do podstaw...
w jakim pomieszczeniu ma to grac??
oraz z jakimi glosnikami/kolumnami miales wczesniej doswiadczenie??

Pawel S. napisał:
a ja wroce do podstaw...
w jakim pomieszczeniu ma to grac??
oraz z jakimi glosnikami/kolumnami miales wczesniej doswiadczenie??

Ja dopiero zacząłem, ja byłem elektrykiem wysokich napieć... D

pokój to 30 do 35m*2

"oraz z jakimi glosnikami/kolumnami miales wczesniej doswiadczenie??" - czemu ma służyć to pytanie.??

to pytanie ma na celu ustalenie jakiegos punktu odniesienia. jezeli np sluchales(albo Twoj wujek) jakies "no name" to stx'y beda lepsze...
poprostu chcemy doradzic Ci jak najlepiej

Ariel616, chyba nieco przesadzasz ;]
ale jakby się postarać to i visaton jest całkiem realny,
ew tonsil.

Mnie zawsze interesuje jak ktos poleca cos czego niesluchał:P Ja niesłuchałem ale napisze cos co powiedzieli dla mnie ludzie którzy znają sie dobrze że Visaton wxxxs to wcale taki dobry nie jest napewno nie tyle lepszy zeby placić tak duzo. podobvny jakościowo sa głośniki tonsila!! A cena duzo mniejsza nawet GDN 16-50-6 Ja bym polecał STX 18-120-6SW. A niepchać się w Visaony czy vify któtre tylko sie ładnie nazywają. Tu słyszłąme vifke TC14 i GDN 16-50-6 Vifka to smieć:P

Powrót