• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

8 Marca ........

Reakcji
0
W zwiazku z tym ze dzisiaj jest dzien naszych Aniolkow napiszcie co od was dostaną lub juz dosały :)

Ja kupilem zajefajna taka figorke :) bukiet z Tulipankow i balsam do ciala, zebym sobie dotykal mieciutkiego <lol>

hehe :D "zebym sobie dotykal mieciutkiego <lol>" :D
ja kupilem kolczyki i slodkosci :D (slodkosci bo mialem smaka na czekolade <lol>)

wlasnie slyszalem ze istnieje cos takiego jak dzień mężczyzny :D dowiedzialem sie kilka dni temu z kalendarzyka kolezanki :P

A ja nic nie dalem, nie mialem nawet okazji spotkac sie z moja kobieta...

Ale za to pogodzilem sie z jedna nauczycielka :D:D Roze jednak sprawiaja cuda :D

[ Dodano: 2006-03-08, 20:28 ]
digital, tylko ciekawe czy ktos oprocz nas o nim wie :]

Tanner, no ja juz kolezanke uswiadomilem wiec mam nadzieje ze pamietala bedzie..

a co do swieta to ja tez zlałem.. kilkanascie sms'ow + kwiatki dla mamy i to wszystko ;]

a ja mamie i siostrze kupilem słodkości bo kwiatków nie lubie :/ a reszte olałem bo nie zasłuzyły :P a co do dnia męzczyzny to fajnie wiedziec :) ale wątpie zeby ktos to obchodził ...

Aj tam,przyznam sie,trudno.Mam fajna laske,wyprzytulała sie z rańca i spoko jej to starczyło.Moja kochana córcia Wikusia.Niebawem będzie miała 1,5 roku.

15246092_d.jpg

Ja postałem pól godziny w kolejce do kwiaciarni i kupiłem mamie kwiatka i to na tyle.

Co do dnia męszcyzn to on chyba jest tak samo czesto obchodzony jak dzien psa :lol: ;)

umberto, tez mam ochote zmajstrowac sobie bobasa. Ale sie nad tym zastanawiamy oboje bardzo gleboko. Narazie nie mam pojecia jaki bedize wynik koncowy :) Pozatym hmm Fajnego berbecia masz :P

Powrót