• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

a co o tym sadzicie?

u.... nie chcialbym byc na twoim miejscu, zaraz co nie ktorzy cie niezle zjada za takie glosniki ;)

[ Dodano: 2006-09-15, 00:26 ]
lepiej podaj iile chcesz na to wydac tylko :)

Zrób na początku dobry przód (za 300 zł coś dobrego kupisz) a poźniej będziesz myślał czy potrzebujesz tyłu :)

tak zrob dobry przod za 300zł np: Hertz a moze doplacisz troszke i kupisz Morela ?
mdli mnie juz od tego

magnaty na przód jeszcze ujdą ale elipsy beda sypac wysokimi tonami (i to mocno)
ja proponuje zamiast elpis wziac tvm 16cm wspólosiowa za 30zl sztuka lub jakas basowa 16

Hmm kazde sie nadaja, ale powiedz mi jedno ! Po cholere ci slabe glosniki z tylu i z przodu jak mozesz kupic dobre glosniki to przodu ! Sluchasz muzyki z tyłu czy z przodu ? Kurde szkoda ze moj tata tak samo mysli... ze glosniki z tylu to przeciez wazniejsze... :???:
Kup sobie raz porzadne glosniki do przodu potem jakis wzmak np jakis blaupunkt czy alpine do 200zl cos wyrwiesz. Bedziesz mial przynajmniej dobre z przodu stereo. Oczywiscie nie pomijajac wytlumienia drzwi :cool:

vip napisał:
Hmm kazde sie nadaja, ale powiedz mi jedno ! Po cholere ci slabe glosniki z tylu i z przodu jak mozesz kupic dobre glosniki to przodu ! Sluchasz muzyki z tyłu czy z przodu ? Kurde szkoda ze moj tata tak samo mysli... ze glosniki z tylu to przeciez wazniejsze... :???:

bo ja naprawde sie ani troszeczke nie znam na naglosnieniu auta:)
to w sumie glosniki z tylu sa nie potrzebane?:P, a pasazerowie z tylu tez chca posluchac muzyki :)

guerrero napisał:
to w sumie glosniki z tylu sa nie potrzebane?:P
nie...
to tylko psuje scene itd.
Pasażerowie siedzący na tylnej kanapie mają raptem metr więcej do głośników przednich więc raczej będą słyszeć bez pomocy półki... ;]
pozatym zamiast 2 lipnie grających zestawów lepiej kupić jeden który zagra.

guerrero napisał/a:
to w sumie glosniki z tylu sa nie potrzebane?:P
nie...
to tylko psuje scene itd.
Pasażerowie siedzący na tylnej kanapie mają raptem metr więcej do głośników przednich więc raczej będą słyszeć bez pomocy półki... ;]
pozatym zamiast 2 lipnie grających zestawów lepiej kupić jeden który zagra.

tjaaa...

siedziales w samochodzie który mial z przodu i z tylu glosniki??

Powrót