• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

a ja mma glupi pomysl :P

ale to już było ;)

Dalex dorbze ża daleś takafotke, teraz mam lepsze rozpoznanie na osobnkaktórego musze ścignąc :D h ehe ;P

[ Dodano: 2004-12-26, 01:43 ]
radioaktiv widze że masz w opisie 9/80 i arvke , powiedz mi która kopułka według ciebie lepsza i dlaczego ??

dalex1 ja Cie chyba gdzieś widziałem;) w końcu Czersk nie jest zbyt daleko od Chojnic:)

radioaktiv widze że masz w opisie 9/80 i arvke , powiedz mi która kopułka według ciebie lepsza i dlaczego ??

opis trochę nieaktualny, bo w monitorkach siedzą teraz wstępnie prezenty pod choinkę:) [arn150 i arv104]

stxy pojda do centrala, przynajmniej tymczasowo, tam też będzie gdwk 9/80, ale ostatecznie w kazdej kolumnie jako wysokotonowy będzie arv104, właśnie, może ktoś ma na sprzedaż tanio wersję 8ohmową? ;]

arv'ka gra ładnie, chyba każdy wie jak, jest odcięta przy około 3500hz/ 12db/okt, a co do gdwk 9/80 nie ma co mówić o dobrym graniu, bo cewkę przez oszczędności wziąłem od stx'a i grało to jakoś, ale raczej średnimi tonami, dźwięk był trochę zamulony

Hmm... patrzac na dwa zdjecia ktore sie juz pojawily mysle ze lepiej moja skromna fotografia nie psuc topiku :P
To moglby byc szok :D

Alton od ostatniej fotki jaką widziałem to zmieniłeś się ;) ale wkońcu troche czasu upłyneło :D

ja tam nie pokazuje bo mam same stare, jak coś nowego się zrobi to wrzuce :)

No to ja swoje zdjątko też dodam;)

Załączniki

• pic00337.jpg
    pic00337.jpg
    10.8 KB · Wyświetleń: 0
Powrót