Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
bohater materiału wydaje się być pozytywnie zakręcony ja jednak czułbym się nieswojo gdyby podczas pokazu zgasił światło włączył lasery i okadzał pomieszczenie wytwornica dymu, a jedynej drogi ucieczki pilnowała wataha psów |;‑)Dwa lata temu odwiedziłem Janusza, bo mieszka w moich okolicach. To bardzo sympatyczny i gościnny facet. Ma swoje hobby, które kocha i bez którego nie potrafi żyć i ja to bardzo szanuje mimo, że Altusy to dla mnie symbol brzmieniowego kiczu.
.
Dwa lata temu odwiedziłem Janusza, bo mieszka w moich okolicach. To bardzo sympatyczny i gościnny facet. Ma swoje hobby, które kocha i bez którego nie potrafi żyć i ja to bardzo szanuje mimo, że Altusy to dla mnie symbol brzmieniowego kiczu.
Jego hobby i pasje nie kończą się na Altusach, bo posiada również piękne rasowe psy, z którymi jeździ na różne wystawy i konkursy mając już na koncie sporo nagród.
A wisienka na torcie - dwa piękne Ople Omega I z silnikami R6 3000 204 KM.
Tak, mam