Ja tylko wspominam, że SBA jest pierścieniowcem i gra tak jak pierścieniowce - nie wszyscy to lubią. Ciekawym głośnikiem może być tytanowy albo złoty audax, nie są bardzo drogie, a to typowe kopułki. Złoty wiele potrafi 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Moje kolumny grają super, ale nie mam pewności, czy ta zwrotnica jest poprawnie zestrojona, co ze zgodnością fazową, no i chciałbym zobaczyć pomiary, co jest warunkiem mojego komfortu psychicznego
tym po prostu brakuje równowagi tonalnej.
Marian, pewnie chodzi Ci o:
W kolumnach zastosowano wysokotonową kopułkę jedwabną 28mm USHER T-9950
Prywatne naganianie też nie jest uczciwe.
Jeśli sprzedali by Państwo komplet głośników 9950+elementy do złożenia zwrotnicy a jako gratis schemat zwrotnicy to byłaby to raczej dobra reklama dla firmy i jej wizerunku![]()
niekoniecznie bo scan 9700 i daytony rs28 też powinny pasowaćbędzie pasować w miejsce ushera jedynie usher
Nadal najchętniej kupił bym ten zestaw u was (tylko bez AC-165), ale po wcześniejszych doświadczeniach, pisanie kolejnego maila jest dla mnie po prostu upokarzające.Nie mam kompetencji żeby podejmować takie decyzje. Mogę porozmawiać z szefem, ale to on ma ostatnie zdanie.