• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Aktualnie produkowane zestawy stereo STX.

to ze MX-140, FX-200 i FX-300 graja dobrze to wiadomo
pytanie przeciez tyczy sie tanszych zestawow.
poprzednie nawet dawaly rade. jedne lepsze, drugie mniej udane.
ale nowych jeszcze nikt z naszych nie slyszal (poza Sound Wave'em oczywiscie ;) )

Najlepsze jest to, że obecnie jakaś firma X produkująca "coś" tzw. audiofilskie zapłaci firmie testującej to nagle półki zaczynają grać. Nie ważne, że to dziadek X oklejał fornirem w garażu, czy wujaszek Y w szopie. (to nie jest uwaga dotycząca STXa żeby była jasność, tylko moje doświadczenie z inna firmą). Na STX liczę, ale wolałbym żeby to była całkowicie polska firma - polskie produkty... miałbym większe zaufanie.

Ostatnia edycja:
Nie na temat...
w takim razie ja czekam na propozycje mojego wynagrodzenia :D
jak nic nie dostane to napisze prawde :p

Paweł chyba źle zrozumiałeś, jesteś osobą prywatną, dla typowego Polaka Twoje zdanie się nie będzie liczyło, co innego jeżeli pisze czasmopismo.

no to faktycznie zle zrozumialem... czyli co? musze sie "zeszmacic" i pojawic w TV zeby mnie posluchali? :/

Właścicielem firmy audio zarabiającym miliardy może być człowiek na niczym się nie znający, a najlepszy akustyk na świecie może być bezdomnym... Nie oceniam ludzi po zarobkach, ani czy jest znany czy nie.

Nie na temat...
no to faktycznie zle zrozumialem... czyli co? musze sie "zeszmacic" i pojawic w TV zeby mnie posluchali? :/
Mnie to w sumie nie obchodzi co musi ktoś zrobić, żeby go ludzie słuchali. Na ogól im ktoś więcej kłamie tym ma większy posłuch:)
Ok, w takim razie ja też kończę, a miałem jeszcze kilka ciekawostek:)

Powrót