• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Altec Lansing PT8051

Kwestia oczekiwań. Jak chce to tylko do kina i jakość na poziomie budżetowego LG czy Samsunga mu wystarczy, to może nie warto kogoś uszcześliwiać na siłę ;). Jaki jest koszt całości? Możej jednak w tej cenie uda się kupić coś co zdecydowanie lepiej brzmi (vo akurat brzmienia to bym się po tym nie spodziewał)?
Argument? Zabierz go na odsłuchy, niech posłucha choćby budżetowej Yamahy ;). Na moją żonę tylko taki argument zadziałał.

Witam, mam kilka informacji. Zakupiłem dla kogos ten model z USA. kilka spostrzeżeń:

1. Brzmienie , nie było jeszcze czasu na pełen odsłuch /dopiero co przyszły/ ale przy spokojnym graniu bardzo ładnie , moze bas za slaby /nie jestem audiofilem :)/
2. Jakosc wykonania perfekcja, jeżeli ktoś na to zwraca uwagę , bardzo dobre materiały, bardzo ładnie to wyglada
3. Cena standardowa powalająca około 3000zł netto w polsce /ale zainteresowanych proszę o kontakt mam juz przetartą drogę na cenę/
4. Funkcjonalność , dla kogos kto nie chce miec plątaniny kabli super
5. Za kilka dni pełny opis po przetestowaniu sprzętu.

Sapphire

Powrót