Kup wysylkowo wszystko w STXie , jedna paka taniej wyjdzie. W okolicach Katowic byl kiedys na Zalezu hurt Akustic czy jakis tak mieszanie polsko angielko, ale nie wiem czy istnieje, a w Gliwicach na Barlickiego jest sklep gdzie mozna kupic Tesle i Alfredy.W samych katowicach znam ze 4 sklepy elektroniczne wiec napewno w ktoryms z nich dostaniesz glosniki a moze jakies CI sprowadza ale taniej wyjdzie w punkcie wyjscie czyli prosto z STX. Tesle oczywiscie mozesz dostac w Empire gdzie tez sam kupuje (roznica w cenie nawet z przesylka w porownaniu do sklepu - oplacalna przy kilku sztukach)
po co CI posrednicy?
Tak na marginesie mam w piwnicy budy po Voyagerach200 Tonsila chesz?
Wsadzisz Tesle i gra, no i zwrotke moge CI zrobic.
Mam tez kilka dech starych z profilami, otwory sie wykroi i bedziesz mial poprzednia moja linie Sphynx - chcesz? Jakis czas temu sprzedawalem takie obudowy i latwo je zagospodarowac.
Podejrzewam jednak ze masz na glosniki i zwrotki tyle ile masz i nie chcesz dluzej oszczedzac tylko na szybciora kiche zrobi - Twoja sprawa.
Daj sobie spokoj z tymi regulatorami tylko zrob normalne tlumiki na stale, nie widziales jak sadzisz schematu altusow i nie zdajesz sobie sprawy jak dzialaja te tzw przelaczniki ch-ki.
Daj maila to CI podesle schematy