• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

[wzmacniacz] [AMP & PREAMP] I-Amp, Pre PGA2320Taz&3lite, Dam1021, Standby, SS, PSU, Salas, etc.

Nie na temat...
Żeby nie było nieporozumień; Ja bardzo lubie drewno i np. boki w drewnie tak jak w sonym do konkretnych wnętrz pasują albo jak np u dolphina.
Szuflada znaczy w tym przypadku cała drewniana obudowa siłą rzeczy w kształcie szuflady i to jeszcze gałka na środku na myśl przywraca wspomnienia rodem z PRL :)
xkare-design-_-zestaw-6-szuflad-soleil-64cm.jpg.pagespeed.ic.CHpnW_FfCt.jpg

http://singlevalve.web.fc2.com/CoolAmp/CoolAmp.htm

Ostatnia edycja:
Możesz nagrać jakiś filmik z pracy tego wszystkiego, od uruchomienia po przełączanie, odtwarzanie, wyłączanie itp.
Zastanawia mnie kwestia zamykania systemu RPi, jak to tutaj działa? Wyłączasz zasilanie i RPi "zdycha" czy jest to jakoś inaczej zrobione (zamykanie RPi zdalnie i dopiero wyłączanie całości)? Rozumiem, że kolejność przełączania źródła wygląda tak: preamp na wejście z DACa, potem dalszy wybór źródła - popraw jeśli się mylę.
Ogólnie jestem pod ogromnym wrażeniem konstrukcji, jedyne do czego mogę się przyczepić to wejścia w końcówce mocy rozstawione po bokach - wyjścia w preampie z kolei są razem, ot takie dziwne rozwiązanie, taka mała drobnostka.

Super wykonanie Gratuluję. Musiałeś się przyłożyć całym sercem do wykonania tego. Myślę ze się opłacało. Czy jest opcja wykonania takiej obudowy ?

Powrót