• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Ampli 5.1 Pro Logic do karty dźwiękowej??

Reakcji
0
Czy wie ktoś jak to podłączyć do SB Live! żeby odcięcie suba sterować na wzmacniaczu subwoofera?? Bo na tą chwilę mogę ustawic odcięcie lp w karcie dźwiękowej ale to automatycznie odcina mi niskie w kolumnach.... Są do lajwa jakieś stery które nie odetną mi niskich z kolumn?? Albo jakiś sposób żeby to sensownie podłączyć? Myślałem żeby podłączyć to przez rozgałęzienie sygnału jednego z przednik kolumn ale to wtedy będzie niesymetrycznie "że tak powiem" grało... Masakra. Macie jakieś rady na rowiązanie tego problemu?

MormoN, co to za ampli? Bo mój np gdy ustawiam w nim odcięcie suba, mogę wybrać czy głośniki przednie mają grać całym pasmem czy po odcieciu.

nie chodzi o ampli ale o sb live`a. Ampli jest syfiasta onka w prologic :-/
Jutro sprawdze te Kx`y. Może jakiś adres do dałnlołdu kto poda??

Powrót