• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Amplitunery 5.1

Reakcji
0
Zastanawiam się nad zakupem ampli jak z tematu.
Co wiecie o Marantz`ach i ONKYO...??
Oczywiście chodzi mi o porównanie tych marek. Wypatrzyłem sobie po jenym. Cenowo do 600zł...

z tych 2 to onkyo. nie jestem pewien ale chyba ten marantz to niejest 5.1....
a w onkyo brakuje wyjsc na zewnetrzne koncowki

Jesli chodzi o firme to Marantz o Onkyo to ja nawet nie chce slyszec.

Problem w tym ze wybrales starocie z dolby pro logic a teraz nie warto kupowac amplitunera bez dolby digital.

Kupiłem ONKYO. Nie pomyślałem o cyfrowym DD. Do filmu i tak używam kompa więc chyba nie zrobi mi to różnicy... A poza tym to drogo te cyfraki kosztuja. Zobacze jak to zagra. Moje 2 technicsy już mi się znudziły a podobno te nie szaleja jeśli chodzi o jakość dźwięku.

[ Dodano: 2007-11-05, 22:24 ]
Paweł S. .... A jak to gra...?? Chodzi mi o ONKYO?? I tak nie uzywam żadnych korektorów itp... więc dziwaczność opcji etc mnie nie interesuje. Tylko muzyka jakość przekazu... Cały czas myśle o porównaniu tego z moimi prądożernymi technics`ami :-)

Powrót