• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Antena Golf 3

Reakcji
0
Witam,
Mam problem z anteną w Golfie 3. Moja poprzednia była już w bardzo kiepskim stanie i wymieniłem ją używając anteny z Golfa IV. Różnica była tylko we wtyczce, ale poradziłem sobie i podłączyłem do auta. Tylko, że teraz antena zupełnie nic nie odbiera. Czy problem może tkwić w tym, ze antena jest z Golf IV, czy może coś popsułem?

w golf 3 to tylko antena
w golf 4 to juz aktywna antena. po kablu idzie tez zasilanie. dlatego musialbys dokupic "separator" (zasilacz, ktory separuje sygnal)
ale chyba taniej wyjdzie zmienic antene ;)

A ty wymieniłeś co, sam bacik? Czy z kompletem mocowania? W mocowaniu czasem fabrycznie jest wzmacniacz antenowy

w golf 3 to tylko antena
w golf 4 to juz aktywna antena. po kablu idzie tez zasilanie. dlatego musialbys dokupic "separator" (zasilacz, ktory separuje sygnal)
ale chyba taniej wyjdzie zmienic antene ;)
Tego nie wiedziałem, dzięki wielkie. W takim razie raczej zmienię ponownie tą antenę.

Powrót