• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Audi B4 Audio

Reakcji
0
Witam zwracam sie do szanownych kolegów z prośba o pomoc w doborze głosników do AUDI B4

sprawa wygląda tak:

Radio zostaje orginalne Gama wymiana nie wchodzi w gre z uwagi na idealne wpasowanie radia w deske i zgranie z samochodem przyciemnianie itd ....... slucham radia tym bardziej ze w garazu lezy sony X plode i chyba IDA 300 lub 301 alpiny.

Glosniki przod w miejscach fabrycznych odpada kwestia paneli , taschików zdejmowania tapicerki itd serce by mi pekło.

Tył wiem ze niezbyt poprawnie ale głosniki w tylnia półke

Subwoofer i ciagniecie drutów do niego odpada wyroslem z tego....

Kasa hmm wezcie pod uwage jednostke sterujacą wiec podarujmy sobie hi end.

Pozdrawiam LUKASZ

[ Dodano: 2009-03-20, 22:48 ]
I co naprawde nikt nie jest wstanie mi nic naszybko doradzić ?
kiedyś chociaz by mnie ktos opieprzył za zaśmiecanie forum ;)

Jeśli tylko koaksjale wchodzą w grę, to nic ciekawego nie doradzę.
Dam Ci jedynie dobrą rade - koniecznie wywal maskownice fabryczne (głośnik przydałoby się trochę wyciągnąć z tej dziury) i zmontuj coś mniej psującego dźwięk.

maskownice dawno juz wywalilem i zastapilem je wytloczkami z siatki głośniki juz wybrałem

Powrót