• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Audio mega

to coś się niemożliwe wydaje
Nawet najgorsze firmy mają sprzęt do "ładnego" wycinania "desek"
Ten gość co to sprzedaj sam coś nabroił i tak to wyglada
pozdrawiam

Moim zdaniem te kolumny były kradzione... potem koleś sam coś z nimi kombinował, wyszedł szit i teraz chce to opchnąc jakiemuś frajerowi na allegro. Ale to tylko domyślanie się ;p.

hmmm zbyt pięknie to to niewygląda :/ niewnikam jaka jest historiia tych kolumn bo tego nie wiem.... i wy podejżewam równiez :P moze leprze zdjecie było by leprze bo to co zamieścił to wygląda jakby ktoś to pociemku robił :P

Lynx nie chcę być niemiły ale popraw trochę ortografję bo tragicznie się to czyta. Co do tych obudów i kolumn Audio Mega to to tragedia. Gra to bo gra ale nie do home audio absolutnie. Pozdro. Lynx nie pojedź mnie za tę ortografie :)))

fornir niby hehe jasne toc to okleina widac na zaokrągleniach jak pilniekiem krzywo robione a dziury wycinane etodą wietrarka plus wiertło

Mnie to tak samo odraziło jak was.Takiego paskudztwa już dawno nie widzialem.Czy mi sie zdaje czy ktoś to ręcznie wyżynarą wycinał ?? :/.Głośniki niewiem czy wiecie ale stosują prawdopodobnie STX z seri PP.Zobaczcie audiomega z dwoma bosowymi głośnikami po 30cm.Głośnik to identyczna kopia STX !! - plastikowy kosz.

krotko mowiac jest to brzydkie :/ bleeeeeeeeeee ,ja bym za to nie dal nawet 1 grosza ( slwonie jednego :P ) a za darmo to bym tym bardziej nie chcial
poprostu pozostawie to bez komentarza

Wygląda na to, że właściciel trzymał w tym pudle stado gryzoni, które były bardzo głodne...

jak dla mnie to jakas patologia ;))) heh sam lepiej otwory wyzynarka robie ;))

Tomek(tomek) napisał:
krotko mowiac jest to brzydkie :/ bleeeeeeeeeee ,ja bym za to nie dal nawet 1 grosza ( slwonie jednego :P ) a za darmo to bym tym bardziej nie chcial
poprostu pozostawie to bez komentarza

dlaczego za darmo nie? bylo by przynajmniej czym palic w piecu :)

ps. dodam ze otwory sa dobrze wyciete, tylko okleina jest tak poszarpana jakby ktoś nieumiał nożem ciać

do tego te wystające śruby(gwoździe?) WYPAS

no nie pomyslalem ze mozna bylo by to spalic, w sumie opal za darmo zima nie chodzi piechota :P ,a tak wogule to mam centralne ogrzewanie :P

taaa sory za ortografie ale odpowiadam czasmi nie myslac co pisze a co mówic o tym jak to pisze :P sory jeszcze raz :)

Czegoś tu nie rozumiem: 140 zł za rozpałkę do grilla i to nie dość, że ch***** to jeszcze nie porąbana ?!?

Powrót