• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Audio Show

Łukaszu, czy całą wystawę jest się w stanie zobaczyć w jeden dzień? :) Jeśli się będzie biegać to pewnie się zobaczy.
Nie mam do nikogo żalu, ot po prostu chciałem się podzielić tą informacją.

loudspeakershop.eu, informację, że zaproszenia są na całą wystawę otrzymałem dopiero po 2 mailach. W ogóle nie interesuje mnie kto Wam taką informację dał.

Pozdrawiam :)

Czyli puszysz się o to, że dostałeś za darmo wejściówkę na jeden dzień i poprzez swoje wolne oglądanie zestawów nie mogłeś obejrzeć wszystkiego? Winą osób trzecich jest to, że nie chciało się za darmo przejrzeć w 12 godzin z rzędu wszystkgo co AS miało do zaoferowaina? Gratuluję typowo polaczkowego powodu do narzekań.

Czyli puszysz się o to, że dostałeś za darmo wejściówkę na jeden dzień i poprzez swoje wolne oglądanie zestawów nie mogłeś obejrzeć wszystkiego? Winą osób trzecich jest to, że nie chciało się za darmo przejrzeć w 12 godzin z rzędu wszystkgo co AS miało do zaoferowaina? Gratuluję typowo polaczkowego powodu do narzekań.

Czytaj ze zrozumieniem dwie poprzednie strony.

---------- Post dodany o 22:30 ---------- Poprzedni post o 22:25 ----------

Cudny90 dał Mariuszowi elektro bilet,mówiąc że jest na dwa dni (nie wiedząc o tym że jest na jeden dzień)... na wystawie Mariusz elektro został poinformowany że do jest bilet jednodniowy,żeby wejść w niedzielę musiał dopłacić. Wkurzył się na Cudnego90 że go okłamał... Cudny90 więc się zdenerwował na Akkusa,bo od nich miał informacje że "bilet jest na całą wystawę" (no takie drobne nieporozumienie)... I stąd ta cała "afera".

Nikt tu winy nie ponosi,chyba że organ wydający bilety piszący zamiast "na jeden dzień" to "na całą wystawę".

Ostatnia edycja:
gooralesko, spokojnie, o nic się nie pusze :) Nie potrzebnie w ogóle zaczynałem temat, nie ma o czym gadać.

Czytaj ze zrozumieniem dwie poprzednie strony.

---------- Post dodany o 22:30 ---------- Poprzedni post o 22:25 ----------

Wkurzył się na Cudnego90 że go okłamał...

Zostałem wywołany do tablicy. Troszkę źle to napisałeś, nie byłem wcale "wkurzony" ani nie zarzucałem kłamstwo Cudny90. Po prostu poszedłem do milej Pani i nie było problemu wymiany biletu na 2-dniowy. Dopłaciłem 10zł i wróciłem do kontynuowania zwiedzania pokoi.

Proponuje aby któryś z "Zielonych" usunął post od #269 do #285.

ciekawostki są dobre :D, ale ta kablologia jest przegięta, Sam kabel wraz z pancerzem gruby na 2 metry a na jego końcu wychodzą cztery/dwa cienkie druciki prosto do zestawu głośnikowego HAHAAHHA

IMG_3170ss.jpg

spodobalo mi sie takie polaczenie polerowanej nierdzewki + ciemny fornir na wysoki polysk

IMG_3177ss.jpg

ale schizy! :D
chce takie! :D

a mi spodobało się połączenie drewna (forniru) z białym fortepianowym. Elegancko i nowocześnie :)

Załączniki

• IMG_3073ss.jpg
    IMG_3073ss.jpg
    196.9 KB · Wyświetleń: 0
Nie na temat...
Chyba w jednym wątku na AS - Czy DIY może być piękne - czy jakoś tak - można zobaczyć zdjęcia innych konstrukcji tego autora. Wszystkie utrzymane w podobnym steampunkowym klimacie ;)

Powrót