Napęd CD ?
czyli transport + dac vs komp + dac
czy
CD player vs dac + komp
?
CD player vs dac + komp
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Napęd CD ?
czyli transport + dac vs komp + dac
czy
CD player vs dac + komp
?
- wykorzystanie mp3 żeby była różnica .
O! To jest na pewno to!Po prostu płyty lepiej się kręciły niż pliki
Mi się udało na AS. Najpierw się zdziwiłem strasznie że odgroda zwarciem do słuchacza. Ale grało bardzo fajnie. Góra i środek bardzo neutralnie, nie było do czego się przyczepić, a bas może nie schodził do piekieł, ale zróżnicowany i szczegółowy bardzo. Całość się ładnie sumowała.Ciekawy był też wynalazek Gradient Helsinki- wyglądem przykuwają uwagę, ale nie udało mi się ich posłuchać niestety.
ja żem w Belgii tyro ![]() | ![]() |
Nie na temat...
ja żem w Belgii tyro
![]()
A to rozumiem
Byłem jeszcze w niedziele posłuchać kolumn i zaskoczenie- kompletnie mnie odczarowało. Sprzęt grał co prawda detalicznie, z dynamiką i mega szczegółowo, ale jednocześnie wnosił od siebie tak dużo, że wszystko brzmiało baaardzo podobnie.
Pomijając w ogóle fakt, że nikt nie chciał puszczać ciężkiego grania, tylko samo jazzowe cykanie i cmokanie. No
Reasumując- kolumny wysokiej klasy, ale mają specyficzne brzmienie, które może po czasie znudzić lub zmęczyć.