• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Audioshow 2016 - rezerwacja pokoju

Reakcji
0
W tym wątku proszę o informację kto będzie na AVS2016 i będzie potrzebował noclegu.

Zarezerwuje coś w pobliżu tylko potrzebuje wiedzieć na ile osób.

1. gokar83
2. Marian
3. Pawel074
4. Karol (znany jako kolega Pawla074 :) )
5.
6.
7.
8.
...

Ja mogę tylko powiedzieć, że Emka jest spoko i nie ma co kombinować z tańszym noclegiem.
Taniej jest w Tamce, ale warunki gorsze.
Jest dużo hosteli w pobliżu ale ja wolał bym sprawdzone lokum, dla świętego spokoju.

Raczej od piwa :) 500m od Emki jest bar mleczny "Mleczarnia Jerozolimska", zajebiste jedzenie, polecam, tak więc na Hamburgera już się raczej nie skuszę.

No z takim info można było wcześniej :biggrin:

- - - - - aktualizacja - - - - -

Jak najbardziej Emka pasuje i jest to sprawdzone miejsce

1. gokar83
2. Marian
3. Pawel074
4. Karol (znany jako kolega Pawla074 )
5. bocian
6. przemo-lukas
Jak ja dawno tu nie byłem. Ale wasze pijackie mordy znów chętnie zobaczę. ;)
Zgadzam się bezwzględnie na wszystkie zasady (tj. wybór hotelu, cenę pokoju itp). Jedynie nie godzę się na prohibicję. ;)
Marian - gdybym się nie odzywał, to masz mój nr. Kopnij mnie w tyłek, to prześlę pieniądze na konto.

Panowie raz byłem w Wawie, i to na Audioshow :)
1. gokar83
2. Marian
3. Pawel074
5. bocian
6. przemo-lukas
7. Meteo :)
Z chęcią was poznam! A jak się wyrobię to coś przywiozę. Wzmacniacz trochę szumi ale wygląda fajnie, no w miarę. Aktualnie jestem w trakcie przeprojektowania pcb, może będzie lepiej.

Jak będzie więcej osób to możemy z dwa pokoje zamówić albo 3 mniejsze. Cieszę się ze ekipa się zbiera :)

Audioshow
1. gokar83
2. Marian
3. Pawel074
5. bocian
6. przemo-lukas
7. Meteo
8. Maciek (brat Paweł074)

Mamy 8 osób.
Wstępnie mam rezerwacje w hostelu emka ale tam jest pokój 10 osobowy. W opcji są też np 2 czwórki. Nowy pokój jest remontowany i pojawi się też "piątka".

Prośba do osób które nie są jeszcze pewne co do przybycia na imprezę o informacje, że myślą albo będą wiedzieć za jakiś czas "co i jak", bo ja muszę znać potencjalną liczbę gości i przewidzieć opcje. Rezerwacja jest w toku stąd prośba o szybką reakcję na posta.

Audioshow
1. gokar83
2. Marian
3. Pawel074
5. bocian
6. przemo-lukas
7. Meteo
8. Maciek (brat Paweł074)
9. Mariusz

ok, zakładając 10 osób czyli nadal mamy 1 miejsce koszt noclegu to 960 zł

Prośba o przelew na 96 zł na moje konto. W tytule przelewu prośba o podanie nika z forum.

Karol Gackowski
57 1140 2004 0000 3102 7562 8280

Powrót