• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Becker pomozcie

bardzo dobre radio, bardzo dobry stosunek jakosci do ceny, gra bardzo naturalnie bez podbarwien

fajne radio sam sobvie chcialem takie kupic ..ale nie ma sciaganego calego panela i wlasnie dlatego mam alpine :)

sonek nie chce bo to nie radio :P mam teraz l480x z serii x-plode i gra to przecietnie, juz jvc kd-s656r ktory mialem gral czysciej i przyjemniej. Chce cos z alpinki ale przegladajac allegro znalazlem tego beckera.

ja na codzien mam do czynienia z beckerem aps 30 i tak jak wisnia pisze bardzo naturalny dzwiek ! w porownianiu do pioneera 7300r bez mp3 wypada wg sporo lepiej !

Mam taki sam model.I nie chce słuchać o pionkach,clarionach i innych cudach w tych pieniądzach.Do pięt beckerowi nie dorastają.A becker to przecież Harman Kardon jełopy :P

Harman/Infinity i JBL to jeden koncern a jak wyzej umberto pisze harman robi radyjka dla beckera a ci je wsadzaja do audi i mesiow

Ja sie nie kluce wiem ze becker ma renome ale chcialem jak wyglada w porownaniu np z alpinkami:) a tego beckera mozna za ok 300zl juz kupic wiec nie jest drogo.

Ja to powiem tylko tyle,jak komuś zalezy na wyglądzie to niech se kupuje te marketowe świecidełka z mnóstwem nie potrzebnych funkcji.Dla mnie sprzęt ma grać naturalnie,ma być prosty w obsłudze.I to oferuje mi becker.Ale jak mi fundusze pozwolą to kupie jedyny słuszny car cd player-Nakamichi.Jak ktos miał z ta marka doczynienia to se tylko tera pewnie westchnie.A Becker jest namiastka tego co oferuje Nakamichi.
A na dzień dzisiejszy wole używke beckera niż nówke sony czy innego gada za pół darmo.I wiem co mówie bo sporo qwarów upłyninłem.Żyłem z tego.
A jesli sięgać po pionka,sony czy clariona to TYLKO wysokie modele.Reszta to jest na sztuke robiona.

ja mam pro cd nie wiem jaka jest dokladnie roznica ale nie wiem czy ten ma wyjscie na suba sterowane z radia...pro cd na pewno ma...radyjo bardzo mi sie podoba mam tez stara alpine i ciezko stwierdzic ktore gra lepiej... alpina gra bardziej sucho a becker z takim... rozmachem...

Nie zgodze się z tobą umberto jeśli chodzi o kupno, ze względu na wygląd. Jak miałbym osobiście kupować patrząc tylko na to, to w gre wchodzą tylko beckery i nakamichi. Mnie osobiście podobają się radia o takim wyglądzie(to nie to co radia gdzie jest kilkadziesiąt przycisków, bardzo mocno podświetlony wyświetlacz, że aż razi po oczach, a widząc je człowiekowi się zbiera na wymioty)

Powrót