• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Best Buy Tweeter

Reakcji
4
Jaki obecnie jest Waszym zdaniem jest najlepszy tweeter w kategorii cena/jakość z naciskiem na jakość biorąc pod uwagę aktualne ceny?

Tytanowy Audax TW025A20 lub tańsza wersja z ferrytowym magnesem TW025A16 lub wersja 4 Om TW025A12. Przy cenach około 430 zł za neodymowy lub 300 zł za ferrytowy, nie ma konkurencji w podobnej, a nawet sporo wyższej cenie.

Ostatnia edycja:
Daytona wygląda świetnie pewnie kiedyś go przygarnę :) może całkiem szybko bo myślę o małych monitorkach...

Ale sam ostatnio kupilem T.10.200.8.PCX i jestem zaskoczony. Można naprawdę głośno go puścić a on zachowuje się przyzwoicie. No ale wcześniej miałem styczność z marnymi tonsilami więc jestem nie obiektywny...

Powrót