• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Bezprzewodowo wysyłanie niskopoziomowego sygnału do subwoofera jak ?

Reakcji
0
Panowie pytanie za sto punktów macie pomysł jak wysyłać bezprzewodowo sygnał do suba ?

odległość około 5 metrów .

Bo jedyny pomysł jaki ja mam to , zakodować sygnał w cyfre wysłać bo wlan i z powrotem w analog ale to trochę komplikuje sprawę :)

Ostatnia edycja:
Najprościej to przesłać po przez bluetooth
Teraz już są gotowe moduły audio bluetooth dajesz zasilanie wyjście audio na końcówkę mocy prujesz i gra.
Zależy tez jak to ma wyglądać czy byś chciał sam zrobić płytkę i wszystko czy kupić gotowe urządzenie do przesyłu BT
Moduł jaki ja wykorzystuje to XS3868 znajdziesz za niecałe 5 dolarów na eBay

Najprościej to przesłać po przez bluetooth
Teraz już są gotowe moduły audio bluetooth dajesz zasilanie wyjście audio na końcówkę mocy prujesz i gra.
Zależy tez jak to ma wyglądać czy byś chciał sam zrobić płytkę i wszystko czy kupić gotowe urządzenie do przesyłu BT
Moduł jaki ja wykorzystuje to XS3868 znajdziesz za niecałe 5 dolarów na eBay

http://www.aliexpress.com/store/pro...ess-board-free-shipping/211096_731167507.html. (Xs3868)

To jest odbiornik , potrzebny jeszcze nadajnik na dodatek trzeba to sparowac

Powrót