dolphin123, wez jeszcze raz uwaznie przeczytaj pare postow wyzej
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
dolphin123 napisał:no to jakby wziac pod uwage przesylke kolumn oklejenie i przesylke zwrotna to juz to bedzie raczej nieoplacalne...
to :razz:Podjadę po pracy w tygodniu (z żoną :mrgreen: ) i wybiorę coś ciekawego.
chodzi o okleine samoprzylepna? jezeli tak to moga byc ostre krawedzie ale gwarantuje ze ci sie nieuda tego polozyc dokladnie w jednym kawalku :lol:Mam pytanie odnośnie folii winylowej. Jeżeli będę ją chciał nakleić w jednym kawałku na ścianki boczne oraz przednią, to czy muszę delikatnie zaoblić rogi skrzynki? W tej chwili wszystko jest dość ostre
tak, to bardzo dobra, czesto polecana firma. jednak niewiem czy teraz sprzedaja wysylkowo bo pisalem wiele razy do nich maile i nic :|hol napisał:Jeżeli chodzi o fornir, spory wybór znalazłem w firmie Zagłoba: http://www.zagloba.com.pl/
Na szczęście jestem z Wrocka więc podjadę do nich w razie potrzeby. Wiesz w takiej branży bardzo często ludzie nie są skłonni na współpracę via email - lepiej zadzwonić.Pawel S. napisał:tak, to bardzo dobra, często polecana firma. jednak niewiem czy teraz sprzedaja wysylkowo bo pisalem wiele razy do nich maile i nic :|